Connect with us

Μπάσκετ

Και ο Χαρδαλιάς «κόκκινο» στις εκλογές της ΕΟΚ

Published

on

Απαγορεύθηκαν από τους λοιμωξιολόγους οι εκλογικές διαδικασίες με φυσική παρουσία άνω των 150 ατόμων, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής (28/5) ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, οπότε πάει για οριστική αναβολή των εκλογών της ΕΟΚ.

 

Κόκκινο σε όλες τις εκλογοαπολογιστικές Συνελεύσεις με περισσότερα από 150 άτομα, συνεπώς και στη διαδικασία της εκλογής νέας διοίκησης στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης άναψαν οι λοιμωξιολόγοι, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής (28/5) ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε πως απαγορεύονται εκλογικές διαδικασίες με φυσική παρουσία, στις οποίες πρέπει να συμμετάσχουν περισσότερα από 150 μέλη, με αποτέλεσμα τα σχέδια της ΕΟΚ για την Κυριακή (30/5) να δέχονται πλέον και κυβερνητικό μπλόκο -παράλληλα επισημάνθηκε πως οι διαδικασίες μπορούν να γίνουν σε αυτή την περίπτωση “με ψηφιακά μέσα”. Επιτρέπονται μόνο όσες έχουν ήδη ξεκινήσει, με επιστολική ψήφο.

Η Αστυνομία είχε, προηγουμένως, απαγορεύσει τις συναθροίσεις έξω από το Απόστολος Νικολαΐδης, με τους ανθρώπους της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ να επιμένουν πως οι εκλογές θα διεξαχθούν κανονικά. Αυτό πλέον δεν μπορεί να συμβεί, μετά και από εισήγηση του Υπουργείου Εσωτερικών.

Απομένει να υπάρξει η δημοσίευση της ΚΥΑ και η γραπτή ανακοίνωση για να αναβληθούν και τυπικά οι εκλογές της Ομοσπονδίας μπάσκετ.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement