Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο «Πυθαγόρας» διοργανώνει εκδρομή στο Μουσείο Μπενάκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής, στα πλαίσια του προγράμματος ‘ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ’ θα πραγματοποιηθεί ημερήσια εκδρομή  το Σάββατο 12 Ιουνίου  και απευθύνει κάλεσμα στους φίλους της ομάδας που θέλουν να συμμετάσχουν.

 

Η ανακοίνωση: “«Στα πλαίσια του προγράμματος ‘ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ’ θα πραγματοποιηθεί ημερήσια εκδρομή  το Σάββατο 12 Ιουνίου με προσέλευση 8:00 π.μ. (γήπεδο Παναχαϊκής). 

Άφιξη : 11.00 π.μ. στην Αθήνα

Επίσκεψη στο Μουσείο Μπενάκη που αποτελεί έναν από τους βασικούς άξονες ανάπτυξης στην Αθήνα .Το Μουσείο Μπενάκη Ελληνικού Πολιτισμού στεγάζεται σε ένα από τα ωραιότερα νεοκλασικά κτίρια της Αθήνας κοντά στον Εθνικό Κήπο και τη Βουλή των Ελλήνων.

Είμαστε Έλληνες και είμαστε υπερήφανοι για τους προγόνους μας που έδωσαν τα φώτα και δημιούργησαν παγκόσμιας εμβέλειας ιστορικά μνημεία.

Στην συνέχεια ακολουθώντας πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα και βασιζόμενοι στην χρονική ευχέρεια, μπορεί να επισκεφθούμε την Εθνική Πινακοθήκη η οποία αποτελεί το πρώτο μεγάλο έργο του Υπουργείου Πολιτισμού και αθλητισμού στην νέα δεκαετία. Σηματοδοτεί επίσης την έναρξη των εορτασμών της επετείου των 200 ετών από την Ελληνική  Επανάσταση.(Για την Εθνική Πινακοθήκη κόστος εισιτηρίου 10€ ανά άτομο).

Ώρα επιστροφής : 19.00

Παρατήρηση:  Παρακαλείστε όλοι οι συμμετέχοντες να έχετε μαζί σας μάσκες και βεβαίωση δήλωσης selftest».

 

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement