Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας κατέθεσε ένσταση για τη …μη αποβολή του Γ. Αγραβάνη!

Δημοσιεύθηκε

στις

Το μεγάλο ντέρμπι  των ημιτελικών ανάμεσα στο Λαύριο και το Προμηθέα φαίνεται πως θα έχει συνέχεια. Οι Πατρινοί που έδειξαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ότι έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία των Μάνου, κυρίως αυτού, Καρακατσούνη και Πουρσανίδη, καταθέτουν ένσταση για κακή μη αποβολή… δικού τους παίκτη.

Στη φάση που ο Γιάννης Αγραβάνης κέρδισε αντιαθλητικό φάουλ και στη συνέχεια είχε διαμάχη με τον Γκλεν Κόζι και χρεώθηκαν οι δύο από ένα αντιαθλητικό στη συνέχεια, για τον Αγραβάνη ήταν το δεύτερο αντιαθλητικό του στο ματς. Κατά συνέπεια έπρεπε να αποβληθεί και να μη μείνει στο γήπεδο και να σουτάρει τις βολές.

Οι διαιτητές και η γραμματεία προφανώς δεν το επισήμαναν, έτσι ο Προμηθέας προχωράει σε ένσταση για μια σοβαρή παράβαση κανονισμών. Ειπώθηκε μάλιστα στην απάντηση ότι το φάουλ του Αγραβάνη δεν χρεώθηκε αντιαθλητικό, στη διαμάχη με τον Κόζι. Μόνο που αν ήταν έτσι, ο Αγραβάνης θα έπρεπε να σουτάρει τέσσερις βολές, δύο για τον αντιαθλητικό στη φάση και δύο για την αψιμαχία, αφού του Κόχι χρεώθηκε αντιαθλητικό και αποβλήθηκε!

Επίσης στη ένσταση εχει γίνει αναφορά και στην φάση με τον Κόζι που κάτι είπε στον Γιατρά και έφερε την έκρηξη του τελευταίου και απομένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι…

ΠΗΓΗ: basketa.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement