Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η ανάρτηση του Σπύρου Σκιαδαρέση για το πρόβλημα της υδροδότησης στο Κεφαλόβρυσο και το Σαραβάλι

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανάρτηση για το χρόνιο πρόβλημα της υδροδότησης των περιοχών του Κεφαλόβρυσου  και του Σαραβαλίου έκανε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Σπύρος Σκιαδαρέσης.

Διαβάστε την ανάρτηση του στο facebook:
Δεν πέρασαν ούτε 8 μήνες από την αυτοπρόσωπη διαμαρτυρία αντιπροσωπίας κατοίκων της περιοχής του Κεφαλοβρύσου και Σαραβαλίου του Δήμου Πατρέων προς την διοίκηση της ΔΕΥΑΠ,για τις συνεχείς διακοπές νερού στις αντίστοιχες περιοχές.
Η υπόσχεση ήταν ότι άμεσα θα ξεκινούσαν εργασίες για την επίλυση του προβλήματος που ταλανίζει τις περιοχές επί δεκαετία και πλέον. Πολύωρες διακοπές νερού και κατά το περσινό καλοκαίρι εν μέσω πανδημίας και καύσωνα. Διακοπές νερού και κατά την διάρκεια του χειμώνα. Τις τελευταίες τρείς ημέρες πολύωρες διακοπές και πάλι! Και είμαστε μόλις στις 28 Μαΐου.
Κύριοι της ΔΕΥΑΠ, ΛΥΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το πρόβλημα! Δεν είναι δυνατόν τρεις ημέρες τώρα να κόβεται το νερό την ίδια πάντα ώρα! Κάτι συμβαίνει…. Βρείτε το!!! Οι βλάβες δεν εχουν χρονοδιακόπτη! Κρίμα γιατί καυχιόμαστε για το Νερό Κεφαλοβρύσου….
Η πρώτη αντίδρασή μας θα είναι η στάση πληρωμών λογαριασμών! Άλλωστε νερό ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!
ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ!
Απλά στο εξής θα μας έχετε συχνούς επισκέπτες στον χώρο σας τηρώντας βεβαίως όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα! Αντισηπτικά λόγω COVID-19 δόξα τω Θεώ έχουμε, νερό ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!!!
Καλή αρχή…..
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, γένι, μαλλιά, κουστούμι και πανωφόρια

Ροή ειδήσεων

Advertisement