Connect with us

Μπάσκετ

Παίζει τα ρέστα του…- Ο Προμηθέας αντιμετωπίζει σήμερα (20.00) εκτός το Λαύριο και καλείται να δείξει αντίδραση

Published

on

 

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ

Τα ρέστα του θα παίξει σήμερα το βράδυ (20.00-ΕΡΤ 3) ο Προμηθέας ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Λαύριο στον 5ο ημιτελικό του πρωταθλήματος με το σκορ να είναι πλέον 2-2 και να θέλει να πάρει τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση στους τελικούς.

Η πατρινή ομάδα έχασε το μεγάλο προβάδισμα που είχε αποκτήσει με τις 2-0 νίκες, το Λαύριο αντέδρασε και ισοφάρισε σε 2-2 νίκες. Όλα είναι από την αρχή αν και θεωρητικά η αθηναϊκή ομάδα έχει προβάδισμα καθώς ο τελικός θα γίνει στην έδρα της ενώ έχει και την ψυχολογία από την ανατροπή.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει τίποτα, ο Προμηθέας αν βρεθεί σε καλή μέρα μπορεί να σπάσει την έδρα, όπως συνέβη και στο 1ο ματς και το σημαντικότερο είναι να βρεθούν σε καλή κατάσταση παίκτες-κλειδιά όπως οι Κλαβέλ, Τζέριαν Γκραντ και Γιαννόπουλος.

Οι τρεις τελευταίοι παίκτες στα τελευταία τρία ματς δεν έχουν αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές τους και σε τέτοια παιχνίδια-φωτιά δεν υπάρχουν περιθώρια.

ΓΙΑΤΡΑΣ: «ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ»

Όπως ήταν φυσικό ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς ήταν απογοητευμένος μετά την ήττα από το Λαύριο και ήταν λιτός στις δηλώσεις του.

«Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Λαυρίου, ήταν καλύτερη στο γήπεδο, ήταν πιο εύστοχη, εμείς από ένα σημείο και μετά χαθήκαμε, δεν παίξαμε σαν ομάδα, πήγαμε να παίξουμε ατομικά» είπε αρχικά ο Πατρινός τεχνικός και συμπλήρωσε: «Δεν μπορούμε να πούμε πολλά λόγια, έχουμε έναν τελικό, πραγματικό τελικό το Σάββατο, να ξεκουραστούμε, και να παίξουμε σαν ομάδα».

ΣΦΙΓΓΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΤΖΕΡΑΪ ΓΚΡΑΝΤ

Σημαντικό ρόλο στο να ηττηθεί η πατρινή ομάδα έπαιξε το γεγονός πως βγήκε εκτός στο γ΄ δεκάλεπτο ο Τζεράι Γκραντ ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις κα κάθισε στον πάγκο.

Ο Αμερικανός σέντερ χθες προπονήθηκε, έστω και όχι στο 100% και αναμένεται να σφίξει τα δόντια και να αγωνιστεί κανονικά αφού η παρουσία του είναι απαραίτητη.

Η προετοιμασία ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε χθες με προπόνηση και στη συνέχεια η αποστολή ταξίδευσε για την Αθήνα.

Στην διάθεση του Μάκη Γιατρά είναι οι εξής: Τζέριαν Γκραντ, Τζεράι Γκραντ, Χριστοδούλου, Λούντζης, Κλαβέλ, Φορντ, Δημήτρης και Γιάννης Αγραβάνης, Γιαννόπουλος, Αγκμπελίζ και οι νεαροί Μπαζίνας, Κουρουπάκης και Τανούλης.

  • Στο σημερινό παιχνίδι ορίστηκαν να σφυρίξουν οι Καρακατσούνης, Μάνος και Γ. Πουρσανίδης, ενώ θα υπάρχουν δύο κομισάριοι (Βιδάλης και Τεφτίκης).

Ροή ειδήσεων

Advertisement