Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Σπίρτζης για έγκλημα στα Σεπόλια: Οι σφαίρες πέφτουν σαν χαλάζι … σε όλη τη χώρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Με ευθείες βολές προς την Κυβέρνηση και τον ίδιο τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη η δήλωση του αρμόδιου τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Σπίρτζη:

Μία ακόμη δολοφονία, σε κεντρικό σημείο της Αθήνας, στα Σεπόλια, συνέβη πριν λίγες ώρες, για να αποδειχθεί ότι μετά από όσα ζήσαμε, μετά τις επικοινωνιακές εντολές του Πρωθυπουργού, τις συνεντεύξεις της πολιτικής ηγεσίας του Προστασίας του Πολίτη και τις διαρροές του Μαξίμου για τα επικοινωνιακά λευκώματα εγκληματιών που παραδόθηκαν στην δικαιοσύνη, το οργανωμένο έγκλημα θεριεύει και δρα ανενόχλητο, με την ΕΛΑΣ να παρακολουθεί αδύναμη και από απόσταση την επέλαση της βαρύνουσας εγκληματικότητας και την κυβέρνηση να παραμένει πιστή στο δόγμα “Νόμος και Τάξη”.

Ο τρόμος κυριαρχεί στην ελληνική κοινωνία, τα όπλα βγαίνουν – ακόμη και μέρα μεσημέρι – σκορπώντας τον θάνατο όλο και συχνότερα και το μόνο που αλλάζει είναι τα κεντρικά σημεία των πόλεων, στα οποία εγκληματίες δολοφονούν ανεξέλεγκτα, δίπλα σε ανυποψίαστους πολίτες.

Την ίδια ώρα, το κυβερνητικό επιτελικό μπάχαλο γύρω από την πανεπιστημιακή αστυνομία – με το Μαξίμου να διαρρέει ότι δεν θα συγκροτηθεί ακόμη η πανεπιστημιακή αστυνομία και τους υπουργό και υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη να ανακοινώνουν ότι αύριο Δευτέρα θα βγει η προκήρυξη πρόσληψης, περισσότερο των 1000 αστυνομικών (!!!) που θα την στελεχώσουν – αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει πλέον τη στοιχειώδη σοβαρότητα ώστε να δει την δραματική κατάσταση γύρω από την ασφάλεια του πολίτη και να ξεπεράσει τους δογματισμούς της.

Εδώ και δύο χρόνια ασχολείται μόνο με τις δυνάμεις καταστολής, την τρομοκράτηση και τη χειραγώγηση των πολιτών με εργαλείο την ξεχαρβαλωμένη Ελληνική Αστυνομία.

Ενώ έχουν ανοίξει όλες οι δραστηριότητες, κρατούν τα πανεπιστήμια κλειστά και δεν πρόκειται όπως φαίνεται να ανοίξουν αν η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν εγκαταστήσει τους μηχανισμούς πάταξης και ελέγχου των φοιτητών μας.

Η ΕΛΑΣ έχει γίνει εργαλείο πολιτικής για τους δογματισμούς της κυβέρνησης, ενώ η ανασφάλεια του πολίτη κάθε μέρα αυξάνεται, χωρίς να έχει εξιχνιαστεί καμία δολοφονία.

Σχέδιο για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας δεν υπάρχει. Οι μαφιόζικες επιθέσεις έγιναν μέρος της καθημερινότητας, με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Καλούμε για πολλοστή φορά το επιτελικό κράτος να σταματήσει τα επικοινωνιακά τρικ, να απαρνηθεί τους δογματισμούς του τρόμου και της πάταξης και να αντιληφθεί ότι πρωταρχικό μέλημα της αστυνομίας πρέπει να είναι η προστασία των πολιτών και η πάταξη του εγκλήματος.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement