Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Δίκιο και οι μεν και οι δε

Δημοσιεύθηκε

στις

Ζητούν να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα της Γ΄ Εθνικής

Δυστυχώς όπως συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής δεν μπορεί κάποιος να πει ότι είναι και αξιοκρατικό από την στιγμή που ολοκληρώνεται σε έναν γύρο. Δηλαδή πρωτάθλημα εννιά γύρων είναι τουρνουά και τίποτε άλλο. Και αν κανείς αναλογιστεί ότι έχουν δαπανηθεί αρκετά χρήματα το καλοκαίρι για να στηθούν οι ομάδες τότε όλο αυτό είναι άδικο.

Όταν είχε διακοπεί λόγω της πανδημίας για μεγάλο χρονικό διάστημα και η ΕΠΟ είχε ρίξει στο τραπέζι ότι θα επαναρχίσει από την 5η αγωνιστική και θα ολοκληρωθεί την 13η όλοι οι πρόεδροι αντέδρασαν.

Με μπροστάρη στον 9ο όμιλο τον πρόεδρο της Αχαϊκής, Γιάννη Μάνιαρη έστειλαν αρκετές φορές στην ΕΠΟ έγγραφα τα οποία ανέφεραν ότι αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους δεν θα δηλώσουν συμμετοχή.

Όμως αρκετοί από τους προέδρους εντέλει αποφάσισαν να δηλώσουν και να επαναρχίσει ξανά το πρωτάθλημα από εκεί που είχε διακοπεί και να ολοκληρωθεί την 13η αγωνιστική.

Ο πρόεδρος λοιπόν του Αετού Λουτρών, Νίκος Σπανός πήρε την πρωτοβουλία και έστειλε στην ΕΠΟ επιστολή ζητώντας την παραμονή όλων των ομάδων στη Γ΄ Εθνική. Σε αυτή άμεσα η διοίκηση της Θύελλας Πατρών τάχθηκε στο να έχει κοινό μέτωπο.

Η Θύελλα αισθάνεται αδικημένη με την επανέναρξη και κυρίως με αυτό τον τρόπο και ζητάει την παραμονή όλων των ομάδων στην μεγάλη κατηγορία.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement