Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Ποστέκογλου – Σέλτικ: «Κολλάει» το deal στα κριτήρια διπλώματος της UEFA

Δημοσιεύθηκε

στις

Η δεδομένη συμφωνία μεταξύ Σέλτικ και Άγγελου Ποστέκογλου συνάντησε «μπλόκο» από την UEFA, με τον γεννημένο στην Ελλάδα Αυστραλό τεχνικό να μην διαθέτει το αναγνωρισμένο δίπλωμα για να δουλέψει σε πρώτη κατηγορία της Ευρώπης.
Απρόσμενο εμπόδιο προέκυψε στη συμφωνία του Άγγελου Ποστέκογλου μετη Σέλτικ.

Ο 55χρονος ομογενής τεχνικός τα είχε βρει σε όλα με την ομάδα του Βασίλη Μπάρκα και το μόνο που απέμενε φαινομενικά ήταν να εξασφαλίσει την ελευθέρας του από τη Γιοκοχάμα Φ. Μαρίνος, με την οποία δεσμευόταν ως το καλοκαίρι του 2022.

Ωστόσο, υπάρχει ακόμη μία σοβαρή εκκρεμότητα, αυτή τη φορά αναφορικά με τα κριτήρια της UEFA για τους προπονητές στις πρώτες κατηγορίες της Ευρώπης. Σύμφωνα με τους κανονισμούς, απαιτείται η κατοχή διπλώματος UEFA A, B και να έχει ξεκινήσει έστω η διαδικασία απόκτησης του UEFA Pro, κάτι το οποίο όπως αναφέρουν οι «Times», δεν συμβαίνει στην περίπτωση του Ποστέκογλου, ο οποίος δεν έχει προπονήσει ποτέ μέχρι πρότινος στην Ευρώπη.

Πλέον, το deal βρίσκεται στον αέρα και οι Κέλτες δεν αποκλείεται να στραφούν σε άλλους υποψήφιους για τη διαδοχή του Νιλ Λένον ως μόνιμου τεχνικού στον πάγκο της ομάδας.

GAZZETTA.GR


Ροή ειδήσεων

Advertisement