Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Συμμετοχή του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας στην απεργία της 3ης Ιουνίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Πανελλαδική απεργία προκήρυξαν για τις 3 Ιουνίου ιδιωτικός και δημόσιος τομέας ενάντια στο νέο νομοσχέδιο για τα εργασιακά.

Ήδη το Εργατικό Κέντρο Πάτρας έχει ανακοινώσει την συμμετοχή του στην απεργία καλώντας εργαζόμενους, σωματεία και συνδικάτα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ερχόμενη Πέμπτη στις 10.30 το πρωί στην οδό Κολοκοτρώνη.
Χθες ανακοίνωσε την συμμετοχή του και ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «οι στιγμές είναι κυριολεκτικά κρίσιμες, ιστορικές. Η κυβέρνηση με το νόμο-έκτρωμα που ετοιμάζεται να φέρει προς ψήφιση γυρίζει τους εργαζόμενους δύο αιώνες πίσω! Ετοιμάζεται να επιβάλει έως και 10ωρη εργασία, χωρίς πρόσθετη αποζημίωση. Τα παιδιά τα δικά μας, οι μαθητές μας θα ζήσουν έναν σύγχρονο Μεσαίωνα!
Με την ίδια ενότητα που σταματήσαμε όλες τις αντιεκπαιδευτικές πολίτικές τον τελευταίο χρόνο πρέπει να διεκδικήσουμε απόσυρση του νομοσχεδίου, σταθερό χρόνο εργασίας, μείωση του εργάσιμου χρόνου, μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους τους εκπαιδευτικούς, μέτρα για την υγιεινή και ασφάλειας στα σχολεία, κ.α.».

Ροή ειδήσεων

Advertisement