Connect with us

Παναχαϊκή

Σύντομα θα γίνει ο απολογισμός και στη συνέχεια θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός της Παναχαϊκης

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Κινητικότητα υπήρξε μέσα στο σαββατοκύριακο σε θεωρητικό επίπεδο στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής καθώς ο Γιώργος Μπάρλος είχε επαφές με συνεργάτες του και φαίνεται πως ξεκινά εβδομάδα εξελίξεων για το πώς θα πορευτεί ο σύλλογος τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Πρώτα από όλα, όλες οι πληροφορίες λένε πως ο Γιώργος Μπάρλος θα συνεχίσει κανονικά στο «τιμόνι» της ομάδας όμως επειδή και ο ίδιος διαπίστωσε αρκετά λάθη, έχει αποφασίσει να πάρει «σκούπα» και να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές προσώπων.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ σύντομα, ίσως το πρόσεχες σαββατοκύριακο γίνει η συνέντευξη τύπου με απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε και φυσικά ανακοινώσεις για τη νέα περίοδο.
Από εκεί και πέρα, θα υπάρξουν ανακοινώσεις και για τα νέα πρόσωπα που θα αναλάβουν θέσεις-κλειδιά στο ποδοσφαιρικό τμήμα ώστε να βοηθήσουν στην καλύτερη λειτουργία του τμήματος.
ΜΑΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΠΙΤΣΟΣ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Στο αγωνιστικό κομμάτι αν και ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο, κατά πάσα πιθανότητα η Παναχαϊκή δεν θα έχει τεχνικό διευθυντή τη νέα περίοδο και έτσι το στήσιμο της ομάδας θα γίνει από τον προπονητή σε συνεργασία με τα μέλη της διοίκησης.
Στο θέμα του προπονητή, οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως πλέον είναι φαβορί ο Χρήστος Καραπίτσος αφού ο Γιώργος Μπάρλος εκτίμησε την πορεία της ομάδας στα τελευταία ματς. Βέβαια τίποτα δεν είναι σίγουρο όμως το ρεπορτάζ λέει πως η Παναχαϊκή δεν ψάχνεται για προπονητή την ίδια ώρα που ο Καραπίτσος έχει ξεκινήσει άτυπα τις πρώτες επαφές.
ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΑ ΠΑΤΡΙΝΟΠΟΥΛΑ
Στα μεταγραφικά θέματα επίσης αυτό που βγαίνει είναι πως στόχος του είναι να αυξηθεί ο αριθμός των Πατρινών ποδοσφαιριστών και σε πρώτο πλάνο είναι παίκτες που αγωνίζονται εκτός Πατρών.
Για παράδειγμα περιπτώσεις που ίσως απασχολήσουν είναι ο Ανδρέας Μαστραντωνάκης που φέτος έπαιξε στον Ιάλυσο Ρόδου, ο Νίκος Κωνσταντακόπουλος, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας αλλά και ο πολιτογραφημένος Πατρινός Λεωνίδας Κυβελίδης ο οποίος φέτος αγωνίζεται στον Πιερικό, αλλά επιθυμεί να γυρίσει στην Πάτρα.
Φυσικά θα γίνουν και ορισμένες προσθήκες έμπειρων παικτών, από μια σε κάθε γραμμή που θα κάνουν τη διαφορά όμως το θέμα του σχεδιασμού θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες αφού προέχει ο απολογισμός.

Ροή ειδήσεων

Advertisement