Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Τάσος Μπερδέσης: Οι δράστες της δολοφονίας είχαν μελετήσει κάθε του κίνηση

Δημοσιεύθηκε

στις

Ήταν λίγο μετά τις 09:00 το πρωί όταν οι εκτελεστές «χτύπησαν» και «γάζωσαν» με καλάσνικοφ τον Τάσο Μπερδέση, τον άλλοτε πρωταθλητή πυγμάχο που πήγαινε για προπόνηση στον πυγμαχικό όμιλο «Αίολο». Ακόμη, όπως όλα δείχνουν, ένα συμβόλαιο θανάτου που εκτελέστηκε, αυτή τη φορά στη Βάρη, μόλις λίγες ώρες μετά από εκείνο στα Σεπόλια με θύμα έναν 32χρονο.

Το θύμα δεν πρόλαβε να κάνει πολλά μέτρα από το λευκό smart του. Το πάρκαρε κοντά στον σύλλογο και ξεκίνησε να μπει στο κτίριο. Τότε, σύμφωνα με πληροφορίες, τον πλησίασε ένα μαύρο πολυτελές τζιπ, μάρκας Lexus.

Ο ένας από τους συνεπιβάτες άνοιξε πυρ. 14 κάλυκες από το καλάσνικόφ του (σ.σ. τόσους βρήκαν στο σημείο οι αστυνομικοί) και ο Τάσος Μπερδέσης έπεσε νεκρός. Αμέσως οι δράστες διέφυγαν από το σημείο και παρά το «σήμα» που δόθηκε από την πρώτη στιγμή για το αυτοκίνητο που οδηγούσαν οι δράστες της εκτέλεσης στη Βάρη, αυτό δεν έχει εντοπιστεί πουθενά.

Ο τρόπος που έγινε η δολοφονία στη Βάρη «δείχνει» πως οι εκτελεστές είχαν μελετήσει καλά τις κινήσεις του θύματός του. Γνώριζαν που πήγαινε για προπόνηση ο 39χρονος πυγμάχος και αποφάσισαν να χτυπήσουν νωρίς το πρωί, ίσως γιατί θεωρούσαν πως ο «στόχος» τους δεν θα περίμενε επίθεση σε ένα “ανοιχτό” σημείο, πρωί καθημερινής.

Ροή ειδήσεων

Advertisement