Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Μαφιόζικο χτύπημα στα Σεπόλια: Πού ψάχνουν τους δολοφόνους του 34χρονου Αλβανού

Δημοσιεύθηκε

στις

Στους ανοιχτούς λογαριασμούς με φόντο τις παράνομες business της Αθήνας, που είχε ο Άρης, ψάχνουν οι αστυνομικοί τους ανθρώπους που έδωσαν την εντολή στα πληρωμένα πιστόλια να τον «φάνε» για να λύσουν το γρίφο της μαφιόζικης εκτέλεσης των Σεπολίων.

Ο 34χρονος Αλβανός, που χθες το απόγευμα έπεσε νεκρός μέσα σε καφετέρια της οδού Δυραχίου, είναι παλιός γνώριμος των αρχών ενώ είχε γίνει άλλες δύο φορές στόχος δολοφονικής επίθεσης.

Το αλεξίσφαιρό που φορούσε πάντα ήταν αυτό που του έσωζε τη ζωή όμως χθες το τρίτο χτύπημα ήταν και το μοιραίο. Ο κοντός, λεπτός εκτελεστής με το λευκό τζόκει και την κόκκινη μπλούζα ήταν αποφασισμένος να μην αφήσει το παραμικρό περιθώριο λάθους. Με σταθερό βήμα πλησιάζει τον Άρη, ενώ βρισκόταν στην ασφυκτικά γεμάτη καφετέρια των Σεπολίων, στοχεύει στο κεφάλι και το στήθος και πιέζει τη σκανδάλη οκτώ φορές. Ο 34χρονος σωριάζεται νεκρός ενώ ο πιστολέρο με την ιδια ψυχραιμία, στρίβει στην οδό Αμβρακίας, επιβιβάζεται σε ένα ταξί και εξαφανίζεται.

Η μητέρα του θύματος 

Μητέρα του θύματος

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών, μέσα από τις κόντρες και το παρελθόν του θύματος που είχε κατηγορηθεί για συμμετοχές σε εγκληματικές οργανώσεις, για ληστείες, διακίνηση ναρκωτικών αναζητούν τους εντολείς του συμβολαίου θανάτου. Ο συγκεκριμένος, στις 26 Μαΐου 2019 είχε δεχθεί επίθεση στον σταθμό Λαρίσης, και από τις σφαίρες είχε τραυματισθεί σοβαρά. Επόμενη δολοφονική ενέδρα, σημειώνεται τον Φεβρουάριο 2021 και πάλι κοντά στον σταθμό Λαρίσης όπου άγνωστοι τον πυροβολούν και τον τραυματίζουν στο πόδι. Μάλιστα οι δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν με ταξί στο οποίο άφησαν ένα όπλο ενώ μετά από επιχειρήσεις σε Αθήνα και Κόρινθο συνελήφθησαν τρία άτομα και οδηγήθηκαν στη φυλακή. Λίγες ώρες πριν την επίθεση, ο 34χρονος είχε συλληφθεί από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ στην οδό Κρήτης καθώς επέβαινε σε ηλεκτρικό πατίνι να φορά αλεξίσφαιρο γιλέκο και να κουβαλά ένα πιστόλι με σφαίρα στη θαλάμη επικαλούμενος φόβο για τη ζωή του.


Ροή ειδήσεων

Advertisement