Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Η Νόρα Δράκου γίνεται η 1η Πατρινή αθλήτρια που θα συμμετάσχει 3 φορές σε Ολυμπιακούς αγώνες!

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Ιστορία έγραψε χθες η Πατρινή κολυμβητήρια του ΠΑΟ Νόρα Δράκου η οποία πήρε το «εισιτήριο» για 3η χρονιά σε ολυμπιακούς αγώνες και με αυτή την επίδοση γράφει το όνομά της σε ένα ξεχωριστό κεφάλαιο αφού γίνεται η μοναδική αθλήτρια που καταφέρνει αυτή τη διάκριση.

Η Νόρα Δράκου προχθές συμμετείχε στην Εθνική ομάδα 4×100 με την μικτή mixed και έκανε πανελλήνιο ρεκόρ που της έδωσε το «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς αγώνες μέσω ranging για τις χώρες που δεν είχαν πάρει πρόκριση οπότε ετοιμάζει βαλίτσες για το Τόκιο.
Η Πατρινή πρωταθλήτρια μετά την παρουσία της στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου το 2012 και τους Ολυμπιακούς στο Ρίο το 2016, θα συμμετάσχει για 3η συνεχόμενη φορά στη μεγάλη γιορτή του καλοκαιριού η οποία θυμίζουμε ότι αρχικά ήταν να γίνει πέρσι αλλά λόγω της πανδημίας, θα γίνει αυτό το καλοκαίρι.
Παράλληλα η Δράκου γίνεται η 2η Πατρινή αθλήτρια που κλείνει ραντεβού για τους Ολυμπιακούς μετά την παρουσία του Χριστόδουλου Κολόμβου ο οποίος έχει κλείσει θέση με την Εθνική ομάδα πόλο.
Η Δράκου μίλησε χθες στη «Γ» και αναφέρθηκε στα συναισθήματά της για την επιτυχία της…
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ανακουφισμένη που ήρθε το πολυπόθητο εισιτήριο για το Τόκιο στα χέρια μου! Έχω δουλέψει πάρα πολύ για αυτή τη συμμετοχή, έχω κάνει φοβερές προπονήσεις κατά τη διάρκεια της καραντίνας όμως δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να βγάλω το αποτέλεσμα που χρειαζόμουν όλο αυτό τον καιρό» είπε η Νόρα Δράκου και πρόσθεσε: «Η πρόκριση μέσω της σκυτάλης ήταν κάτι που το ήθελα πάρα πολύ! Είναι μια πολύ αξιόλογη σκυτάλη που πάει με πολλές αξιώσεις στο Τόκυο και μεταξύ μας είμαστε πολύ αγαπημένα τα παιδιά!
Θα είναι αισίως η τρίτη μου Ολυμπιάδα, είμαι πολύ περήφανη που μετά από 12 χρόνια πρωταθλητισμού συνεχίζω να παλεύω και να ονειρεύομαι. Είμαι πολύ χαρούμενη για την ομάδα μου και αυτοί ονειρεύονται μαζί μου και παλεύουν.
Θα παλέψω όσο μπορώ να προκριθώ και στο ατομικό μου και έτσι όλοι οι στόχοι μου να έχουν εκπληρωθεί!».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement