Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Πρόθεση της Παναχαϊκής να βρει νέα πρόσωπα για να στελεχώσει την ομάδα και σύντομα οι επαφές

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Από σήμερα μπήκαμε στον Ιούνιο και ως είθισται είναι ένας μήνας που γίνεται το χτίσιμο των ομάδων ποδοσφαίρου. Στο πλαίσιο αυτό η Παναχαϊκή δεν μπορεί να αποτελεί εξαίρεση με την διοίκηση από χθες να ξεκινά σειρά επαφών με στόχο να βρει νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την ομάδα τη νέα χρονιά.

Η διοίκηση προσανατολίζεται να πάρει «σκούπα» σε αρκετά πρόσωπα γύρω από την ομάδα και πρόθεσή της είναι να παρουσιαστεί αλλαγμένη σε μεγάλο βαθμό για την περίοδο 21-22.
Στο πλαίσιο αυτό σύντομα θα ξεκινήσουν οι επαφές του Γιώργου Μπάρλου με τους συνεργάτες του ώστε να συναντήσουν υποψήφια στελέχη που θα πλαισιώνουν την ομάδα τόσο γύρω από το γήπεδο όσο και στα γραφεία της ΠΑΕ.
Μια από τις πρώτες κινήσεις που θα γίνουν είναι να ενισχυθεί με αρκετά πρόσωπα που θα έχουν και τεχνογνωσία για όλα τα θέματα γύρω από το ποδόσφαιρο και για αυτό θα γίνουν πολλές επαφές με ανθρώπους που έχουν την ανάλογη εμπειρία ώστε να βοηθήσουν ποικιλοτρόπως.
ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Από εκεί και πέρα στο θέμα του προπονητή, γράψαμε και χθες πως φαβορί είναι ο Χρήστος Καραπίτσος ο οποίος άτυπα ήδη κάνει επαφές με υποψήφιους στόχους ωστόσο δεν είναι κάτι σίγουρο και το θέμα θα οριστικοποιηθεί τα επόμενα 24ωρα.
Πάντως με τα μέχρι τώρα δεδομένα, το πιθανότερο είναι πως θα συνεχίσει στο «τιμόνι» της ομάδας ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και σύντομα θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.
Λέμε με τα μέχρι τώρα δεδομένα, γιατί αν τελικά επιλεγεί τεχνικός διευθυντής για να προχωρήσει το χτίσιμο της ομάδας σαφώς θα παίξει ρόλο και η άποψή του πριν οριστικοποιηθεί το θέμα προπονητή.
ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΕΤΙΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
Σε ό,τι αφορά τις εκκρεμότητες με τους παίκτες από το φετινό ρόστερ, οι χθεσινές πληροφορίες ανέφερανπως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ξεκινήσουν οι συναντήσεις με τους κοκκινόμαυρους.
Αρχικά θα κληθούν αυτοί που υπάρχει επιθυμία να συνεχίσουν και τη νέα περίοδο και στη συνέχεια θα κληθούν οι παίκτες που δεν υπάρχει επιθυμία να συνεχίσουν αλλά θα γίνει συζήτηση για το οικονομικό κομμάτι.
Πάντως γενικότερα πρόθεση της διοίκησης είναι να μείνει ένα βασικός κορμός του φετινού ρόστερ και στο νέο πρωτάθλημα.


Ροή ειδήσεων

Advertisement