Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η δύσκολη εξίσωση-Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών αναζητά τον «εντολέα» και το κίνητρο της στυγνής δολοφονίας του Τάσου Μπερδέση

Published

on

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, προσπαθεί να λύσει τη δύσκολη εξίσωση για να οδηγηθεί στον «εντολέα» αλλά και το κίνητρο της στυγνής δολοφονίας του Πατρινού πυγμάχου, Τάσου Μπερδέση προχθές το πρωί στη Βάρη.

Την ίδια στιγμή η αστυνομία, σύμφωνα με πηγές, δεν έχει καμία εικόνα ότι ο Τάσος Μπερδέσης εμπλέκεται σε συμβόλαια θανάτου, ή είχε οποιεσδήποτε σχέσεις με τις προηγούμενες δολοφονίες που έχουν σημειωθεί την τελευταία διετία, τριετία και ερευνούν το ενδεχόμενο κάποιος καβγάς ή προσωπική αντιπαλότητα, από το παρελθόν να «ενεργοποίησε» τώρα το ξεκαθάρισμα.

Όπως έγραψε από χθες η «Γ», στο κάδρο των ερευνών βρίσκεται και η Πάτρα και αστυνομικές πηγές της Αθήνας, εκτιμούν ότι το «κλειδί», ίσως βρίσκεται στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών αναμένεται σύντομα στην Πάτρα, προκειμένου να περάσει από «κόσκινο» όλες τις υποθέσεις, που είχαν συμβεί την τελευταία δεκαετία στο χώρο της νύχτας και όχι μόνο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τ. Μπερδέσης, τα τελευταία δυο χρόνια είχε μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα.
Αναλυτές του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, τονίζουν ότι αν μάθουν τι φοβόταν ο 39χρονος τότε θα «ξεκλειδώσουν» τη δολοφονία.

Την ίδια ώρα το όχημα του πυγμάχου γίνεται φύλλο και φτερό, ενώ οι αστυνομικοί σαρώνουν τις κάμερες της περιοχής για να διαπιστώσουν πως έφθασε και πως έφυγε ο δολοφόνος με το καλάζνικοφ.

Οι εκτελεστές που πιθανότατα είχαν βάλει στο μικροσκόπιο την καθημερινότητα του Μπερδέση και γνώριζαν το πρόγραμμά του, ήξεραν ότι γύρω στις 9 θα έφευγε από τον όμιλο πυγμαχίας και έστησαν τη φονική ενέδρα.

Αφού έφθασαν στο σημείο με ένα ανοικτόχρωμο SUV, πλησίασαν και πριν ο 39χρονος προλάβει να αντιδράσει, άδειασαν πάνω του το καλάζνικοφ.

AP

Ροή ειδήσεων

Advertisement