Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Σάββατο οι γυναίκες στο Πανελλήνιο στίβου λόγω Στεφανίδη-Κυριακή οι άνδρες στο Παμπελοποννησιακό

Δημοσιεύθηκε

στις

Η κορυφαία διοργάνωση στο εσωτερικό, το πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών θα διεξαχθεί όπως είναι γνωστό στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο το προσεχές Σαββατοκύριακο 5 και 6 Ιουνίου και αναμένεται να συμετάσχουν οι κορυφαίοι αθλητες.

Η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη θα δώσει το «παρών» στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αλλά έχει στον προγραμματισμό και τη συμμετοχή της στο Diamond League της Φλωρεντίας στην Ιταλία (10/6). Ο ΣΕΓΑΣ προκειμένου να διευκολύνει την αθλήτρια για την καλύτερη προετοιμασία της, αποφάσισε να αλλάξει την ημέρα διεξαγωγής με αμοιβαία μετάθεση του αγωνίσματος ανδρών με το γυναικών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Πάτρας. Έτσι λοιπόν το αγώνισμα του επί κοντώ γυναικών θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 Ιουνίου με τον προκριματικό στις 09:00 και τον τελικό στις 18:30 και το επί κοντώ ανδρών θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Ιουνίου, ο προκριματικός θα γίνει στις 09:00 και ο τελικός 18:30. Στους άνδρες παρών θα είναι ο Εμμανουήλ Καραλής για «υψηλές» πτήσεις με τον Κώστα Φιλιππίδη.
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΟΥ ΣΕ ΕΠΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ
Συνεχίζοντας τις παρουσιάσεις των αθλητών και αθλητριών των πατρινών σωματείων παρουσιάζουμε τους αθλητές του Α.Σ.Π. Κούρου. Το «παρών» αναμένεται να δώσουν από την ομάδα του Γιώργου Παπανδρεόπουλου και της Νίκης Μαρτζάκλη οι Καλλιόπη Παπανδρεοπούλου ( Ύψος), Κωτσοπούλου Στεφανία (Τριπλούν- Μήκος 4×400), Ντουλαπτσή – Τέιβεν Δάφνη, Νεδέλκου Ιωάννα (400μ. – 4×400), Ζαπάντη Αργυρώ (1.500μ.- 4×1100), Σώλου Λυδία (6άθλο 4.196), Τσιλιγκιριάν Φωτεινή (Μήκος), Μαλαπάνης Παναγιώτης (Σφαίρα), Καΐπης Μιχάλης ( Ύψος), Χριστοδουλοπούλου Αντωνία, Σπαράκη Αγγελική (4×400).
ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΘΛΗΤΕΣ Ο ΑΓ.Σ. ΑΡΙΩΝ
Για τον Α.Γ.Σ. Αρίων το «παρών» αναμένεται να δώσουν οι: Μαρία Ασπρομάλη (Ακόντιο), Χάρης Χαριτωνίδης (1.500μ.), Νικολία Καρανάσου (3.000μ. Φ.Ε.), Κατερίνα Καρανάσου (800μ.) που έχουν επιλεγεί από τους προπονητές Κωνσταντίνο Μπούσια και Βασίλη Σουβαλιώτη.
ΠΑΡΩΝ Ο Α.Σ. ΑΤΛΑΣ 2020
Δύο αθλητές θα δώσουν το «παρών» από τον νεοσύστατο Άτλαντα 2020. Από τον Κώστα Παπαζαφείρη έχουν δηλωθεί οι Αναστασία Φουτσιτζίδου στο τριπλούν και η Δανάη Ασημακοπούλου (200μ. – 400μ.).
Η Φουτσιτζίδου προέρχεται από μια πολύ καλή επίδοση που έκανε στο διεθνές μίτινγκ στίβου «Βενιζέλεια» στα Χανιά όπου με επίδοση 12.47 κατέκτησε την 3η από τις Ελληνίδες και την 7η θέση στη γενική κατάταξη στο άλμα εις τριπλούν.
ΔΙΠΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ Η Α.Ε. ΕΣΠΕΡΟΣ 2004
Από την Α.Ε. Έσπερος 2004 έχουν επιλεγεί από τον Νίκο Κουβαρά οι: Αουρέλ Γκιούρα(800μ. – 1.500μ.) και Ντένις Γκιούρα (3.000μ.).

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement