Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Ορεξάτος ο Κατσάνοφ

Δημοσιεύθηκε

στις

Μάθε τα πάντα για τα προγνωστικά euro

Ο Γκασκέ «στοίχειωσε» τα όνειρα του Γκαστόν χθες στα κορτ και μας έκανε να μπούμε με το… αριστερό στις στοιχηματικές επιλογές του Ρολάν Γκαρός. Συνεχίζουμε, όμως, σήμερα, καθώς η διοργάνωση είναι μεγάλη και οι επιλογές καθημερινά πολλές.

Σήμερα έχουμε «κυκλώσει» το πολύ δυνατό ματς δυο ικανότατων παικτών στο τουρ και μιλάμε για την αναμέτρηση του Κάρεν Κατσάνοφ απέναντι στον Κέι Νισικόρι, που είναι προγραμματισμένη για τις 14:30.

Κατσάνοφ: Παρότι δεν ήταν στην κατάσταση που θα ήθελε πριν το Ρολάν Γκαρός, ο Κάρεν Κατσάνοφ νούμερο 25 στον κόσμο έπαιξε εξαιρετικά στον 1ο γύρο της διοργάνωσης και νίκησε άνετα τον Γίρι Βέσελι με 3-0 σετ, παρότι αρκετοί γνώστες θεωρούσαν πως θα δυσκολευτεί. Ο Ρώσος έχει κάνει αρκετά καλά ματς στην καριέρα του και ευελπιστεί πως θα φτάσει μακριά στα Γαλλικά κορτ, εκεί όπου το 2019 είχε φτάσει στα προημιτελικά. Με τον Νισικόρι έπαιξε φέτος στη Μαδρίτη, όπου και έχασε με 2-1.

Νισικόρι: Όποιος παρακολουθεί τα τενιστικά δρώμενα τα τελευταία 10 χρόνια, δε γίνεται να μην ξέρει τον εκπληκτικό Ιάπωνα Κέι Νισικόρι, έναν παίκτη που έχει φτάσει μέχρι και το νούμερο 4 το 2015. Ο 31χρονος άσος είχε μείνει αρκετά χαμηλά στην κατάταξη πέρσι, καθώς δεν έπαιξε σε πολλά τουρνουά, ενώ και φέτος δεν έχει παίξει στο επίπεδο που μπορεί. Παραμένει όμως ένας ποιοτικός παίκτης και στον πρώτο γύρο, παρά τις δυσκολίες κόντρα στον σχετικά άγνωστο Ιταλό Αλεσάντρο Τζιανέζι, έκανε την ανατροπή με 3-2 και πήρε το εισιτήριο για τον 2ο γύρο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Νισικόρι έδειξε τεράστια αποθέματα ενέργειας κόντρα στον 1ο γύρο, όμως είχε αρκετά προβλήματα. Αντίθετα, η εικόνα του Κατσάνοφ έδειχνε έναν αθλητή με πολλή όρεξη και ποιότητα στις κινήσεις του

Όλα τα προγνωστικά στις νόμιμες στοιχηματικές με τον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ροή ειδήσεων

Advertisement