Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Γαστούνη: Νεκρός ο 76χρόνος Παναγιώτης Καρβέλης – Το μοιραίο πρωινό της Τρίτης

Δημοσιεύθηκε

στις

Βρέθηκε νεκρός σε κανάλι στην περιοχή Καλό Πηγάδι Γαστούνης

Ένας ήσυχος άνθρωπος που παρά το προχωρημένο της ηλικίας του εργαζόταν περιστασιακά για να εξασφαλίσει τα προς το ζην.

Ο Παναγιώτης Καρβέλης 76 ετών  με την  αγαπημένη του σύζυγο Κωνσταντίνα, που έχει φύγει από τη ζωή, δημιούργησε μια νοικοκυρεμένη οικογένεια με δύο κορίτσια και ένα αγόρι. Αδυναμίες του τα δύο εγγόνια του. Δυστυχώς το νήμα της ζωής του κόπηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή Καλό Πηγάδι στη Γαστούνη. Ο 76χρονος βρέθηκε νεκρός, πεσμένος σε αρδευτικό κανάλι.

Τον άτυχο άνδρα βρήκε αργά σήμερα το απόγευμα αγρότης ο οποίος έντρομος ειδοποίησε το ΑΤ Πηνειού. Ο ηλικιωμένος ήταν πεσμένος  με το πρόσωπο στο κανάλι  το οποίο είναι γεμάτο με νερό.  Ο άτυχος άνδρας κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε στο  αρδευτικό κανάλι και η αρχική εικόνα έδειχνε πτώμα σε προχωρημένη σήψη κάτι που στη συνέχεια αποκλείστηκε.

Ο νεκρός έφερε σημάδια από τρωκτικά  στα χέρια και το πρόσωπο και το δυστύχημα εκτιμάται ότι έγινε σήμερα το πρωί, αφού κάτοικοι της Γαστούνης είχαν δει τον Παναγιώτη Καρβέλη σήμερα.

Στο σημείο έσπευσε ο διοικητής του ΑΤ Πηνειού κ. Κ. Λεμποτέσης  με άνδρες του ΑΤ και άνδρες της Ασφάλειας Ήλιδας ενώ λίγη ώρα αργότερα έφθασε στο σημείο  ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας κ. Π. Μάνδαλος.

Η εγκληματική ενέργεια έχει αποκλειστεί. Θα διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του άτυχου 76χρονου.


Ροή ειδήσεων

Advertisement