Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Ο Αυγενάκης ενημέρωσε τις ομάδες πως προχωράει η αναδιάρθρωση στην Σουπερ Λιγκ 2

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Πέμπτη (3/6) το πρωί ο Υφυπουργός Αθλητισμού είχε τηλεδιάσκεψη με τις 31 ομάδες των δύο κατηγοριών (11 της Super League 2 και 20 της Football League) και τους προέδρους της SL2-FL και της SL1 κ.κ., Λεωνίδα Λεουτσάκο και Λεωνίδα Μπουτσικάρη. 

Κύριο θέμα συζήτησης στη τηλεδιάσκεψη ήταν αναδιάρθρωση-συγχώνευση της Super League 2 με τη Football League, με τον κ. Αυγενάκη να αναφέρει ότι έχει «κλειδώσει» το θέμα και τη νέα χρονιά θα υπάρχουν μόνο δύο επαγγελματικές κατηγορίες, η Super League 1 και η Super League 2 (κατά πάσα πιθανότητα σε δύο ομίλους). Στη SL2 θα προστεθούν και οι Β’ ομάδες του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Η κάθε ΠΑΕ της SL2 θα πρέπει να έχει 250 χιλιάδες μετοχικό κεφάλαιο και να καταθέσει 100 χιλιάδες εγγυητική επιστολή.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κ. Αυγενάκης ανέφερε ότι άμεσα θα καταβληθεί στις ΠΑΕ της Football Leauge το ποσό των 77 χιλιάδων από το στοίχημα.

Τέλος, αναβλήθηκε το σημερινό (3/6) ΔΣ της Super League 2-Football League.

ΠΗΓΗ: Liganews.gr

Ποδόσφαιρο

Νέα πυρκαγιά πλησίον του γηπέδου της Αχαΐκής

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια ακόμη πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, αυτή την φορά πλησίον του γηπέδου της Αχαΐκής.

4 οχήματα της Π.Υ βρέθηκαν στο σημείο οριοθετώντας την άμεσα.

Περισσότερα

Ποδόσφαιρο

Νέος πρόεδρος της Αχαϊκής ο Γ. Ζερδεβάς, κληρώνει για προπονητή

Δημοσιεύθηκε

στις

Εξελίξεις στο στρατόπεδο της Αχαϊκής καθώς έγινε γνωστό πως τελικά νέος πρόεδρος θα αναλάβει ο Γιάννης Ζερδεβάς και αυτή ήταν η απόφαση όλων μετά το κόλλημα που παρουσιάστηκε στον Ανδρέα Ζαγαρέλο που αρχικά ήταν να αναλάβει πρόεδρος αλλά αποσύρθηκε για προσωπικούς λόγους.

Ετσι νέος πρόεδρος είναι από χθες ο Γιάννης Ζερδεβάς που ηγείται του νέου εγχειρήματος και πλέον το επόμενο κομμάτι που θα αποφασιστεί είναι οποίος θα είναι ο νέος προπονητής ώστε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός.

Οι πληροφορίες λένε πως πρώτος στη λίστα είναι ο Γιάννης Λαγός, στη συνέχεια ο Κουτσογιανόπουλος, ο Στρατίκης και μετά ο Νίκος Τσολόπουλος, όλοι τους προπονητές με εμπειρία και σύντομα θα ξεκινήσουν οι επαφές.

Περισσότερα

Αθλητισμός

Παράδειγμα προς μίμηση ο νεαρός Σίνος

Δημοσιεύθηκε

στις

Περισσότερα
GOODYS
ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα