Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Επαφές και αναμονή εξελίξεων στη Παναχαϊκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι άνθρωποι της διοίκησης της Παναχαϊκής βρίσκονται σε επαφές τις τελευταίες μέρες με υποψήφια στελέχη για να αποφασίσουν ποιος ή ποιοι θα συμφωνήσουν και θα έρθουν στην ομάδα με στόχο να υπάρξει οργάνωση σε όλους τους τομείς.

Στο πλαίσιο των επαφών είναι και του τεχνικού διευθυντή όπου αναζητείται άνθρωπος με τεχνογνωσία ωστόσο ακόμα δεν έχουν καταλήξει κάπου. Τέλος, επαφές γίνονται και με στελέχη που θα προστεθούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Πάντως η λογική λέει πως εξελίξεις δεν θα έχουμε σύντομα, ο Γιώργος Μπάρλος ψάχνεται και δεν επιθυμεί να κάνει κάποια βιαστική κίνηση με στόχο οι επιλογές που θα γίνουν, να έχουν όσο το δυνατόν μικρότερο ρίσκο.
ΠΡΩΤΑ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Δ.Σ. ΣΤΗ ΛΙΓΚΑ
Από εκεί και πέρα, σημαντικό ενδιαφέρον έχει το σημερινό Δ.Σ. στη Σούπερ Λιγκ 2 η οποία έχει αναφέρει πως θέλει να κάνει προγραμματισμό για τα νέα αγωνιστική περίοδο.
Μάλιστα επειδή πολλά έχουν γραφεί για τις ομάδες Β΄ των μεγάλων ΠΑΕ αλλά και το θέμα της αναδιάρθρωσης, στους κόλπους της Σούπερ Λιγκ 2, επίσημα δεν έχουν ενημερωθεί για κάτι και έτσι ο δικός τους προγραμματισμός αναμένεται να γίνει με αυτά που ισχύουν από την περσινή προκήρυξη, δηλαδή για πρωτάθλημα 14 ομάδων.
Μάλιστα το Δ.Σ. αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον γιατί πριν από αυτό, το πρωί θα γίνει τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στον υφυπουργό αθλητισμού Λ. Αυγενάκη και όλες τις ΠΑΕ της SL 2 και της fl προκειμένου να μιλήσουν εν όψει της κατάθεσης του αθλητικού νομοσχεδίου, που θα προβλέπει την αναδιάρθρωση-συγχώνευση των δύο μικρότερων επαγγελματικών κατηγοριών σε μια.
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΟΥΣΑ
Από εκεί και πέρα οι επιβολές ποινών καλά κρατούν στη Super League 2. Αύριο στο Διαιτητικό Δικαστήριο ο ΑΟ Τρίκαλα και η Παναχαϊκή θα αντιμετωπίσουν νέες προσφυγές των αγωνιστικών περιόδων 2005-06 και 2015-16 αντίστοιχα. Σε βάρος των Θεσσαλών κινήθηκε ο Γιουσούφ Μαλάκα, ενώ επιπλέον χρήματα από τόκους διεκδικεί ο Ζαν Ντενί Ουάνγκα. Αίτηση επιβολής ποινών έχει καταθέσει και ο Ανδρέας Χούσα σε βάρος της ομάδας της Πάτρας.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement