Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο Απόλλων Πατρών ιδιαίτερη προσοχή στον Αμύντα

Δημοσιεύθηκε

στις

O Απόλλων Πατρών κρατάει την εμφάνιση του β΄ ημιχρόνου κόντρα στο Παγκράτι όπου σημείωσε συνολικά 48 πόντους στην επίθεση και δέχθηκε μόλις 37 και ήρθε πιο εύκολα το 81-69 επί του Παγκρατίου, που έφερε τους μελανόλευκους και πάλι στην κορυφή μετά την αναπάντεχη ήττα του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα.

Ο Νίκος Βετούλας στο ξεκίνημα της προετοιμασίας για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Αμύντα ζήτησε από όλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί μιας και όπως φάνηκε δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια και χρειάζονται όλα ιδιαίτερη προσοχή. Στόχος των μελανόλευκων είναι κάνουν το 2-0 νίκες μιας και ακολουθούν τέσσερα παιχνίδια μακριά από την Πάτρα (Ελευθερούπολη, Ερυθραία, Μαρούσι, Καρδίτσα) που έχουν όλα τις ιδιαίτερες δυσκολίες τους ενώ θα επιστρέψουν στην Πάτρα στις 23 Ιουνίου με το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.
Ο προπονητής πιστεύει ότι μετά την συγκυρία της πρεμιέρας έχει ανοίξει ο δρόμος για την απευθείας άνοδο όμως όλα θα εξαρτηθούν από τη δική τους παρουσία. Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Αμύντα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή μιας και ηττήθηκε στην πρεμιέρα από το Μαρούσι στο κλασικό αθηναϊκό ντέρμπι και είναι δεδομένο ότι οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Το μεγάλο ερωτηματικό για την φιλοξενούμενη ομάδα είναι η παρουσία του Ανδρέα Κανονίδη με δεδομένο ότι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Ροή ειδήσεων

Advertisement