Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας αντιμετωπίζει σήμερα (18.00) εκτός έδρας την ΑΕΚ με στόχο το 2-0

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Χωρίς ανάσα συνεχίζονται οι αγώνες στους μικρούς τελικούς της basket league με τον Προμηθέα να αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα (18:00 ΕΡΤ SPORTS 4 ERTFLIX) εκτός έδρας την ΑΕΚ με στόχο να πάρει τη νίκη και να κάνει το 2-0 νίκες στη σειρά.

Η πατρινή ομάδα με «προίκα» την ψυχολογία από τη νίκη στο προχθεσινό παιχνίδι θα επιδιώξει να πιάσει πάλι καλή απόδοση και να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα που θα την φέρει πολύ κοντά στην κατάκτηση της 3ης θέσης.
Φυσικά το έργο της δεν είναι εύκολο, όπως φάνηκε και στο ματς της Πάτρας, οι παίκτες έχουν «αδειάσει» ψυχολογικά από τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός στους μεγάλους τελικούς όμως είναι επαγγελματίες και θα προσπαθήσουν για το ροζ φύλλο αγώνα.
Από την άλλη η ΑΕΚ είδαμε και στο «Τόφαλος» πως μόνο αδιάφορη δεν είναι και θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στην πατρινή ομάδα ώστε να πάρει τη νίκη και να ισοφαρίσει σε 1-1 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στη σειρά.
ΓΙΑΤΡΑΣ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ 2-0
Ο τεχνικός του Προμηθέα Μάκης Γιατράς, μεταξύ άλλων, είπε: «Να μην κρυβόμαστε, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο σπουδαίο κίνητρο, αλλά όταν μπαίνεις μέσα θέλεις να κερδίσεις. Μέσα σε 22 μέρες έχουμε παίξει 10 παιχνίδια συνεχόμενα. Νομίζω ότι αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ για να κάνουμε το 2-0 και να φτάσουμε πιο κοντά στην 3η θέση».
Στο αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία ξεκίνησε χθες και ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση στο «Τόφαλος» όπου συμμετείχαν κανονικά όλοι οι παίκτες εκτός από τον Τζεράι Γκραντ που ακολούθησε διαφορετικό πρόγραμμα.
Μετά την προπόνηση η αποστολή αναχώρησε για την Αθήνα με τον Μάκη Γιατρά να υπολογίζει τους εξής: Γιαννόπουλο, Χριστοδούλου, Τζέριαν Γκραντ, Λούντζη, Κλαβέλ, Μπαζίνα, Φορντ, Δημήτρη και Γιάννη Αγραβάνη, Τανούλη, Κουρουπάκη και Αγκμπελίζ, ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Τζεράι Γκραντ.
• Το σημερινό παιχνίδι ορίστηκαν να σφυρίξουν ο διεθνής Ν. Σώμος και οι Μαγκλογιάννης-Κ. Πουρσανίδης με κομισάριο τον Παλάτο.
• Η ΑΕΚ αναμένεται να παραταχθεί χωρίς τον Ματ Λοτσέσκι που έδωσε προχθές το τελευταίο του παιχνίδι στην Ελλάδα και σήμερα αναμένεται να «πετάξει» για τις ΗΠΑ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement