Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Θετικά σχόλια απέσπασε το άρμα της ομάδας «ΣΦήγΚΕΣ»-Παραφωνία η απώθησή τους από στελέχη του ΚΚΕ(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύθηκε

στις

Έναν ξεχωριστό τόνο κατάφεραν να δώσουν στο κέντρο της Πάτρας οι «ΣΦήγΚΕΣ», στο πλαίσιο της διήμερης δράσης που διοργανώνουν με τίτλο «Πανσέληνος των Λουλουδιών».

Ένα δημιουργικό «βουητό» προκάλεσε το ενδιαφέρον των Πατρινών, οι οποίοι σταματούσαν για να δουν την άνθινη- κατασκευή άρμα που επιμελήθηκαν ο γλύπτης Φώτης Στεργίου και ο ανθοδέτης Γιώργος Σταυρόπουλος. Την κατασκευή πλαισίωσαν οι «ΣΦήγΚΕΣ», αλλά και οι «κρουστ.Α.λήτες» Νίκος Φορλίδας, Κώστας Κονδύλης, Γιώργος Μπαράκος και Ακης Χατζημικές δίνοντας τον ρυθμό.

Το άρμα θα βγει και το Σάββατο το πρωί στους δρόμους στις 11 το πρωί, ακολουθώντας την εξής διαδρομή: Πλ. Υψηλών Αλωνιών- Γούναρη- Ρήγα Φεραίου –Γεροκωστοπούλου άνοδος- Πλατεία Γεωργίου (στάθμευση)- Γεροκωστοπούλου κάθοδος, Ρήγα Φεραίου- Αγίου Νικολάου στον πεζόδρομο (στάθμευση) -Κολοκοτρώνη.

Πάντως αυτό που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση ήταν πως ενώ η ομάδα είχε πάρει από τον Δήμο άδεια για την χρήση της πλατείας Γεωργίου, δεν τους επετράπη η είσοδος σ’ αυτήν και μάλιστα απωθήθηκαν από στελέχη του ΚΚΕ, τα οποία χωρίς να το έχουν προγραμματίσει πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην πλατεία εναντίον της παρουσίας του Αμερικανού Πρέσβη στην Πάτρα.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement