Connect with us

Αθλητισμός

«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα του Γ. Σπυρούλια για τις εκλογές της ΕΠΣ Αχαΐας-Προς αποχώρηση αυτή του Κ. Ντάσιου

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Επιβεβαίωση για μια ακόμα φορά της «Γ» η οποία την Πέμπτη έγραψε πως παίζει σοβαρά η υποψηφιότητα του Γιώργου Σπυρούλια στις εκλογές της ΕΠΣΑ. Χθες «κλείδωσε» η συγκεκριμένη εξέλιξη με τον έμπειρο παράγοντα να επιστρέφει στα δρώμενα μετά από 16 ολόκληρα χρόνια.

Οι πληροφορίες της «Γ» λένε πως χθες ο Άγγελος Δανιήλ είχε συνάντηση με τον Γιώργο Σπυρούλια με τον οποίο μίλησε διά ζώσης για όλα τα ανοιχτά θέματα και υπήρξε συμφωνία σε όλα ώστε ο πρώτος να θέσει υποψηφιότητα.

Ο Γιώργος Σπυρούλιας που τελευταία ασχολείται διοικητικά στην Αναγέννηση Ψαθοπύργου, αναμένεται να είναι ένας από τους υποψήφιους για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Αχαΐας στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 28 Ιουνίου.

Μιλάμε για παράγοντα που έχει πολύ μεγάλη εμπειρία, έχει περάσει από όλα τα πόστα στην ΕΠΣΑ και ήταν μέλος στην ΕΠΟ με αποτέλεσμα να γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα.

ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Κ. ΝΤΑΣΙΟΥ

Από εκεί και πέρα προς απόσυρση οδεύει η υποψηφιότητα του Κώστα Ντάσιου ο οποίος είχε δηλώσει στη «Γ» πως θα είναι υποψήφιος για την θέση του πρόεδρου ωστόσο το πιθανότερο είναι πως επρόκειτο για κίνηση τακτικής αφού οι σχέσεις του με τον Άγγελο Δανιήλ παραμένουν εξαιρετικές.
Αμφίβολο είναι ο Θοδωρής Παπουτσάκης ο οποίος αρχικά είχε δηλώσει πως θα είναι υποψήφιος όμως τελευταία σύμφωνα με το περιβάλλον του, δείχνει να το ξανασκέφτεται.
Από εκεί και πέρα λέγεται πως μερικά από τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι οι: Κώστας Αγγελόπουλος, Δημήτρης Σαρρής, Χρήστος Χριστόπουλος, Σταύρος Θεοδωρόπουλος, Χρήστος Πλούμης, Αριστέα Ρόμπολα, Χρήστος Λούβαρης, Νίκος Παπαστεφανάτος, Γιάννης Παναγιωτόπουλος, Γιώργος Σπυρούλιας κ.ά.

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ 42 ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Από εκεί και πέρα οριστικά 42 είναι τα σωματεία που θα ψηφίσουν στις εκλογές της ΕΠΣ Αχαΐας, καθώς έφτασε το συγκεκριμένο έγγραφο από τη Γ.Γ.Α. που το πιστοποιεί. Συγκεκριμένα δικαίωνα ψήφου έχουν τα εξής: Δαβουρλής Κ.’92, ΑΕ Ποσειδώνα Πατρών/Δρεπάνου, Πανιώνιος/Αχιλλέας, Αστέρας Τέμενης, Θησέας, Καμίνια, Δόξα Παραλίας, Αχαϊκή, Ηρακλής Πατρών, Πυρσός, Περιβόλα, Αχαιός, Άνω Καστρίτσι, Λύκοι Διακοπτού, Πήγασος Μπεγουλακίου, Πείρος, Άτλας, Λύκοι Αιγιάλειας, Ίκαρος Πετρωτού, Φαραϊκός, Σταροχώρι, Διαγόρας Βραχνεΐκων, Νίκη Προαστίου, Θύελλα Πατρών, Δίας, ΑΕΚ Πατρών, ΑΕ Αιγίου, Ροΐτικα, Κεραυνός Αγ. Βασιλείου, Αίολος Αγυιάς, Δάφνη, Αχιλλέας Καμαρών, Αστέρας Τσουκαλεΐκων, ΑΠΟ Αρόης, Αετός Πατρών, Αναγέννηση Ψαθοπύργου, Άβυθος Αιγιάλειας, Απόλλων Εγλυκάδας, ΠΑΟΚ Πατρών, Πάτρα 2005, Αχαϊκός και Ολυμπιακός Πατρών.
Θυμίζουμε πως η διορία για να δηλώσουν υποψηφιότητες λήγει στις 13 Ιουνίου και μέχρι τότε οι ζυμώσεις θα συνεχιστούν…

Ροή ειδήσεων

Advertisement