Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Οι κορυφαίοι Έλληνες πρωταθλητές μάχονται αυτό το διήμερο στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ξεκίνημα σήμερα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο του 4ήμερου Πανελλήνιου φεστιβάλ στίβου που αναμένεται να συγκεντρώσει την πλειοψηφία των Ελλήνων πρωταθλητών λιγότερο από 50 ημέρες πριν από το μεγάλο ραντεβού των Ολυμπιακών αγώνων του Τόκιο.

Το 85ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα γυναικών θα γίνει το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα, με την αφρόκρεμα του ελληνικού στίβου να δίνει το «παρών».
Από πλευράς συμμετοχών ξεχωρίζουν: Η Ραφαέλα Σπανουδάκη (ΓΣ Ηλιούπολης) δεν ψάχνει απλώς το δεύτερο νταμπλ της στη διοργάνωση, αλλά να το συνδυάσει με τις ανάλογες επιδόσεις.

Η αθλήτρια του Κώστα Βογιατζάκη έχει τρέξει τα 100 μ. σε 11.43 και κυνηγά χρόνους κοντά στο 11.30, ενώ στα 200 μ. θα κάνει την πρώτη της κούρσα με την προσδοκία η επίδοσή της να κυμανθεί σε επιδόσεις κάτω από 23.40. Στο ίδιο αγώνισμα ξεχωρίζει η παρουσία της Ειρήνης Βασιλείου (Αμεινίας Μεσογείων) που με συνέπεια τα τελευταία χρόνια ξεχωρίζει στην απόσταση. Για την Βασιλείου ο βασικός στόχος της διοργάνωσης είναι η νίκη και μία ανάλογη επίδοση στα 400 μέτρα. Η αθλήτρια έχει πετύχει φέτος 53.02 στα «Βενιζέλεια»-Χανιά, επίδοση που θέλει να βελτιώσει.

ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΜΑΧΕΣ ΣΤΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement