Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

«Πατάει» καλύτερα η Σάκκαρη-Μάθε τα πάντα για τα Προγνωστικά Euro 2021

Δημοσιεύθηκε

στις

Μπήκαμε αισίως στον 3ο γύρο στο Ρολάν Γκαρός και από χθες ξέρουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες που έχουν πάρει τα μισά από τα εισιτήρια για τον επόμενο.

Το τουρνουά στη Γαλλία, παρά το γεγονός πως τα γήπεδα δεν είναι γεμάτα λόγω του περιορισμού, έχει προσφέρει θέαμα, το οποίο ολοένα και θα γίνεται καλύτερο.

Σήμερα, η Μαρία Σάκκαρη έχει μπροστά της το πολύ υψηλό εμπόδιο της Ελίζ Μέρτενς, της Βελγίδας που στην καλή της μέρα μπορεί να κοντράρει και τις κορυφαίες στον κόσμο.

Σάκκαρη: Έπαιξε όσο χρειάστηκε κόντρα στην Ιταλίδα Παολίνι, νίκησε άνετα με 2-0 σετ και συνεχίζει ακάθεκτη με στόχο αρχικά τον 4ο γύρο. Η Σάκκαρη γνωρίζει πως ουσιαστικά τώρα ξεκινάει το Ρολάν Γκαρός γι’ αυτήν, με την Μέρτενς να είναι το πρώτο της μεγάλο εμπόδιο. Κόντρα στη Βελγίδα η προϊστορία είναι μοιρασμένη, όμως η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει ανεβάσει κατά πολύ το επίπεδό της σε σχέση με τα περασμένα χρόνια και δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από την αντίπαλό της αυτή τη στιγμή.

Μέρτενς: Ήρθε στο Παρίσι με στόχο τουλάχιστον τα προημιτελικά η Μέρτενς και μέχρι ώρας τα πηγαίνει καλά, παρότι και στα δυο πρώτα ματς που έπαιξε τα βρήκε «σκούρα», είτε για ένα διάστημα του αγώνα (με την Σάντερς), είτε στο τέλος (κόντρα στη Ντίγιας). Το νούμερο 15 στον κόσμο γνωρίζει τη δυναμική και την ανοδική πορεία της Σάκκαρη τα τελευταία χρόνια και θα προσπαθήσει κυρίως με το σερβίς και τα βαθιά της χτυπήματα να αναγκάσει τη Μαρία σε λάθη, μιας και τα ράλι δεν είναι το δυνατό της σημείο. Τη μοναδική φορά που έπαιξαν, πάντως, σε χώμα, η Βελγίδα ηττήθηκε με 2-0 σετ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στους δυο πρώτους γύρους, η Σάκκαρη, παρότι δεν δυσκολεύτηκε, δεν έπαιξε στο επίπεδο που μπορεί και είμαστε σίγουροι πως θα ανεβάσει επίπεδο. Η Μέρτενς πέρασε πολύ δύσκολα με την Ντίγιας και δείχνει πως έχει προβλήματα στα ράλι. Είμαστε με την Ελληνίδα παίκτρια και θεωρούμε πως θα πάρει τη νίκη. Στο 1.75 τη δίνει ο Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ροή ειδήσεων

Advertisement