Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας υποδέχεται σήμερα (18.00) την ΑΕΚ με μοναδικό στόχο τη νίκη

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Με μοναδικό στόχο να πάρει τη νίκη θα αγωνιστεί σήμερα το απόγευμα (18.00) η ομάδα του Προμηθέα η οποία υποδέχεται την ΑΕΚ στον 3ο μικρό τελικό της basket league και με την σειρά της να είναι στο 1-1 η πατρινή ομάδα θέλει τη νίκη για να αποκτήσει εκ νέου προβάδισμα.

Η ομάδα του Γιατρά θέλει να αφήσει πίσω της το παιχνίδι του ΟΑΚΑ όπου δέχτηκε 113 πόντους και ήταν η χειρότερη επίδοση στην άμυνα και θέλει να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο απέναντι στους κιτρινόμαυρους.
Το έργο της δεν είναι καθόλου εύκολο, αφενός η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και αφετέρου το γεγονός πως υπάρχει και η απουσία του τιμωρηένου Δ. Αγραβάνη με αποτέλεσμα οι επιλογές να είναι περιορισμένες.

ΛΟΥΝΤΖΗΣ: ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 2-1»
Για το σημερινό παιχνίδι μίλησε χθες στο blog του ΕΣΑΚΕ ο Μιχάλης Λούντζης ο οποίος πάντως είναι αμφίβολος αφού έχει ενοχλήσεις από το διάστρεμμα στον προτελευταίο αγώνα με την ΑΕΚ.
«Η σειρά των μικρών τελικών είναι πολύ εντυπωσιακή μέχρι στιγμής. Τα δύο παιχνίδια που έχουν ήδη παιχθεί ήταν αμφίρροπα και εντυπωσιακά. Ενδεικτικό του πλούσιου θεάματος ήταν το Game 2 στο ΟΑΚΑ, όπου σύνολο σημειώθηκαν 214 πόντοι χωρίς παράταση και ευχαριστηθήκαμε το παιχνίδι» είπε ο Λούντζης και πρόσθεσε: «Η κούραση για όλους είναι μεγάλη, μιας και τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα, όμως είμαστε επαγγελματίες και ξέρουμε πως έχουν μείνει δύο βήματα για την 3η θέση, που είναι σημαντική για το γόητρό μας.
Το αυριανό παιχνίδι είναι κομβικό νομίζω και πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, η οποία φέτος αποτελεί το μεγάλο μας όπλο και να κάνουμε το 2-1, ώστε να βρεθούμε ακόμα πιο κοντά στην 3η θέση. Η Α.Ε.Κ. αποτελεί έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και το έχει αποδείξει και στα δύο πρόσφατα παιχνίδια της σειράς των μικρών τελικών και σίγουρα θέλει και αυτή να κλείσει επιτυχώς τη σεζόν.
Με προσήλωση λοιπόν στον στόχο, συγκέντρωση και καλή διαχείριση νομίζω πως στο τέλος εμείς θα χαμογελάσουμε!».

ΧΩΡΙΣ Δ. ΑΓΡΑΒΑΝΗ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ Ο ΛΟΥΝΤΖΗΣ
Στο αγωνιστικό μέρος η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε χθες με απογευματινή προπόνηση όπου έγιναν και οι τελικές δοκιμές από τον Μάκη Γιατρά ο οποίος πάντως δεν ξέρει αν θα έχει στην διάθεσή του τον Μ. Λούντζη που κάνει αποθεραπεία και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.
Το παιχνίδι έχει οριστεί να σφυρίξει ο διεθνής Χρυσόστομος Σχινάς (Αττικής) και οι Αντ. Αναστόπουλος (Κ.Ν. Πελοποννήσου) και Γιάννης Μάλαμας (κρήτης), ενώ κομισάριος θα είναι ο Πατρινός Γιώργος Θεοδωρόπουλος.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement