Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Απίστευτη υποδοχή στον Τριαντάφυλλο στο Βενιζέλος-ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα πιστόλια του δεν κάνουν λάθη, είναι ο Ντάφι” φώναζαν δεκάδες συγκεντρωμένοι οπαδοί του Τριαντάφυλλου στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος κατά την άφιξή του. Ο πρώην παίκτης του Survivor είδε τον κόσμο να πανηγυρίζει σαν να ήταν… νικητής και να τραγουδάει το “Σπάω τα ρολόγια”.

Οι στιγμές θύμιζαν άφιξη μεγάλης ποδοσφαιρικής μεταγραφής άλλων ετών. Μάλιστα οι θαυμαστές του Ντάφι περίμεναν να ανοίξει η πόρτα στις αφίξεις εκτός Σένγκεν, τραγουδώντας παλιότερες επιτυχίες σαν το “αν περάσεις την πόρτα”, σε ένα άτυπο ποτ πουρί – συναυλία.

Κανονίστηκε μάλιστα μέχρι και αυτοκινητοπομπή ως το Πόρτο Ράφτη όπου και διαμένει.

ADVERTISING

Μάλιστα στο live fb βίντεο που ανέβηκε στη σελίδα του φαν κλαμπ του Τριαντάφυλλου, συνδέθηκαν ταυτόχρονα πάνω από 2,5 χιλιάδες θεατές.

Survivor - Τριαντάφυλλος: Χαμός στην υποδοχή στο Ελ. Βενιζέλος

Μόλις βγήκε πάντως ο Τριαντάφυλλος δεν έκανε δηλώσεις, παρά μόνο χαιρέτισε το κοινό του το οποίο τον ακολούθησε μέχρι το όχημα που τον παρέλαβε. Κάποιοι δε τον… έραναν με τριαντάφυλλα.

Τριαντάφυλλος, η πρώτη συνέντευξη

Ο γνωστός τραγουδιστής είχε φτάσει τόσες φορές στο παρά τσακ να πει αντίο στον Άγιο Δομίνικο, μέχρι τελικά να φύγει.

Αν και κατάφερε να αποσπάσει ένα αστρονομικό ποσό, καθώς ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος από όσους βρίσκονταν τους τελευταίους τρεις μήνες στο ριάλιτι, σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό σκέλος δεν ήταν και από τους… καλύτερους.

Ο Τριαντάφυλλος παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στο Love It. Ο τραγουδιστής μίλησε για τη σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη, για τις ομοιότητες με τον Ντάνο, αλλά και για τον Νίκο Μπάρτζη.

“Πέρασα πολλά σε αυτό το ταξίδι, και χαρές και λύπες. Είμαι από τους λίγους που έχασα τόσα πολλά κιλά, 21 κιλά. Όταν μου έγινε η πρόταση λέω ‘μάνα θα πάω στο Survivor’ και μου λέει ‘είσαι τρελός; Τι θα πας να κάνεις εκεί πέρα;’. Έχω κερδίσει πολλά στοιχήματα. Η γυναίκα μου χρωστάει μεγάλο στοίχημα. Μου έλεγε ότι δεν θα αντέξω χωρίς μπάνιο, γυμναστήριο και φαγητό”, είπε αρχικά.

“Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης είχαν δύο χρόνια σχέση, υπάρχει κάτι δυνατό ανάμεσά τους. Τώρα αν θα συνεχιστεί και μετά το παιχνίδι δεν το ξέρω. Υπάρχει αγάπη αληθινή. Ο Σάκης είναι πάρα πολύ καψούρης και η Μαριαλένα ζηλιάρα. Ο Σάκης έκανε πολλά για εκείνη, άφησε τις δουλειές του για εκείνη, να έρθει να τη βρει. Βγάλτε εσείς τα συμπεράσματά σας, εγώ τα σκίζω τα πτυχία μου. Υπάρχει κάτι πιο στημένο από τη σχέση των Amigos; Ο Σάκης μου είχε πει ότι έβλεπε πολύ σοβαρά την Μαριαλένα, ήθελε να κάνει παιδιά μαζί της”.

“Χάρηκαν που θα έφευγε ο Νίκος και εγώ πήγα στο αυτί και του είπα ‘κάτσε να το πάρεις και ας μην παίξεις ποτέ ρε Νίκο, κάτσε να τους το πάρεις, γιατί τώρα χαίρονται που φεύγεις”.

Τέλος, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στον Ντάνο και το ρεκόρ που του πήρε. “Ήθελα να περάσω το ρεκόρ του Ντάνου. Ο Ντάνος ήταν ο μόνος που ψήφισα σε ριάλιτι παιχνίδι”, κατέληξε.

Ρεκόρ ψήφων στην αποχώρηση Τριαντάφυλλου

Θυμίζουμε πως η παραγωγή του Survivor 4 συγκέντρωσε ένα αστρονομικό χρηματικό ποσό, καθώς στην ψηφοφορία της Τετάρτης (02/06) είχαμε ρεκόρ τηλεφωνημάτων και εισπράξεων!

Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα και όσα δήλωσε στην εκπομπή “Πρωινό”, στην συγκεκριμένη ψηφοφορία συμμετείχαν περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι που ψήφισαν θετικά τον αγαπημένο τους παίκτη.

Η μάχη ανάμεσα στους υποψηφίους ήταν πολύ σκληρή και κρίθηκε στο “νήμα”, καθώς οι ψήφοι που έλαβαν οι παίκτες ήταν πολύ κοντά. Μαζί με τον τραγουδιστή, υποψήφιοι ήταν ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Καρολίνα Καλύβα.

Από την ψηφοφορία, πάντως, οι πάροχοι, η Acun Medya και ο ΣΚΑΙ έβαλαν στα ταμεία τους περίπου 200.000 ευρώ.

www.newsit.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement