Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«ΣΦήγΚΕΣ»:To τέλος μιας γιορτής, η αρχή μιας… πορείας!

Published

on

Μπορεί να σου αφήνει μια πικρή γεύση το τέλος κάθε γιορτής, όμως η χαρά και η ικανοποίηση από τα χαμόγελα και τα χειροκροτήματα των Πατρινών, θα συνοδεύουν τους συντελεστές της εκδήλωσης «Πανσέληνος των Λουλουδιών» για καιρό…

Πρόκειται για την πρώτη «ανοικτή» εκδήλωση μετά τα περιοριστικά μέτρα της πανδημίας από την ομάδα «ΣΦήγΚΕΣ», η οποία πλημμύρισε επί δύο ημέρες το κέντρο της Πάτρας από χρώματα, ήχους, χαρά και ρυθμό!
Οι «ΣΦήγΕΣ» περιέφεραν στους κεντρικούς δρόμους μία άνθινη κατασκευή-άρμα που επιμελήθηκαν ο γλύπτης Φώτης Στεργίου και ο ανθοδέτης Γιώργος Σταυρόπουλος, την οποία πλαισίωσαν μικρά και μεγάλα μέλη της ομάδας, αλλά και οι «κρουστ.Α.λήτες» Νίκος Φορλίδας, Κώστας Κονδύλης, Γιώργος Μπαράκος και Άκης Χατζημικές.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους «η χαρά του κόσμου μας δίνει το έναυσμα να συνεχίσουμε τις προσπάθειές για πολιτιστική και επιχειρηματική αναβάθμιση της πόλης μας. Για μια φορά ακόμα ευχαριστούμε από καρδιάς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ιδιαίτερα τους Αντιπεριφερειάρχες κ. κ. Χαράλαμπο Μπονάνο & Νικο Κοροβέση, τον Πρόεδρο του Εμπορικού συλλόγου κ. Κωνσταντίνο Ζαφειρόπουλο και την χορηγό επικοινωνίας εφημερίδα «ΓΝΩΜΗ» για την στήριξη και την εμπιστοσύνη.

Οι ΣΦήγΚΕΣ θα είμαστε σύντομα πάλι κοντά σας, υπηρετώντας πάντα τους στόχους μας».

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα στην «Γνώμη» η διαχειρίστρια της ομάδας, Βικτωρία Αγγελοπούλου στόχος είναι να οργανώσουν 3-4 βασικές εκδηλώσεις που θα στηρίξουν οι φορείς της πόλης μας για να γίνουν έθιμα. Συγκεκριμένα, για το Σεπτέμβριο έχει προγραμματιστεί η εκδήλωση «ΠΑΡΑ ΘΙΝ ΑΛΟΣ –Γιορτές της θάλασσας» για την οποία θα συνεργαστούν με την Ορχήστρα Νυκτών εγχόρδων της Πολυφωνικής χορωδίας Πατρών, τις Χορωδίες του «ΟΡΦΕΑ» και της Κοινοτοπίας και με άλλα τοπικά μουσικά σύνολα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement