Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Πόσοι νοσηλεύονται στα νοσοκομεία με κορωνοϊό-Που θα γίνουν rapid tests

Published

on

Στα δύο Νοσοκομεία της Πάτρας χθες νοσηλεύονταν συνολικά 71 ασθενείς. Συγκεκριμένα, στο ΠΓΝΠ νοσηλεύονται 29 στις κλινικές, ένα στην Παιδιατρική και έντεκα στις ΜΕΘ Covid19, ενώ στο ΓΝ Πατρών «Αγ. Ανδρέας» νοσηλεύονται 26 στις κλινικές και τέσσερις στις ΜΕΘ.

306 ΤΕΣΤ, ΠΕΝΤΕ ΘΕΤΙΚΑ

Χθες διενεργήθηκαν συνολικά για το κοινό 306 δειγματοληπτικοί έλεγχοι και βρέθηκαν πέντε θετικά. Ειδικότερα έγιναν 218 τεστ στο Επιμελητήριο Αχαΐας και βρέθηκαν τρία θετικά και 88 στην πλατεία Γεωργίου εκ των οποίων τα δύο ήταν θετικά. Επίσης, έγιναν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Παμπελοποννησιακό και στο ΕΚΑΒ, χωρίς να υπάρξει θετικό.

ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ

Εξ άλλου, με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων με πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ και τη συνεργασία του ΕΟΔΥ σε περιοχές της Αχαΐας.
Σήμερα θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας και στις Εργατικές Κατοικίες πλησίον του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου για τον γενικό πληθυσμό κατά τις πρωινές ώρες.
Επίσης, σε δειγματοληπτικούς ελέγχους θα υποβληθούν και τα μέλη του Νομαρχιακού Αθλητικού Σωματείου.
Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι συμβάλλουν στον εντοπισμό των μη συμπτωματικών κρουσμάτων και διενεργούνται από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με Rapid Tests.

Ροή ειδήσεων

Advertisement