Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Συνεργασίες

Πρωτοποριακή υπηρεσία επιτόπου αλλαγής μπαταρίας από την INTERAMERICAN και την Anytime

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Μια ιδιαίτερα χρήσιμη και καινοτόμο υπηρεσία παρέχουν η INTERAMERICAN και η Anytime στους ασφαλισμένους τους, κάνοντας την καθημερινότητά τους πιο εύκολη και προσφέροντας λύσεις τη στιγμή που τις χρειάζονται.

Συγκεκριμένα, δίνουν τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες που έχουν επιλέξει την Οδική Βοήθεια στο συμβόλαιό τους και έχουν μείνει από μπαταρία, να την αντικαταστήσουν επιτόπου, κερδίζοντας έτσι πολύτιμο χρόνο.

Η διαδικασία αξιοποίησης της υπηρεσίας είναι απλή. Χρειάζεται μόνο ο πελάτης που το αυτοκίνητό του έχει μείνει από μπαταρία να επικοινωνήσει με την Οδική Βοήθεια της INTERAMERICAN, είτε μέσω της εφαρμογής Drive ON είτε καλώντας στο 1158. Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης θα φθάσει άμεσα κοντά του, θα ελέγξει την κατάσταση της μπαταρίας του αυτοκινήτου του και αν χρειαστεί, θα τη φορτίσει ή θα προτείνει την αντικατάστασή της με καινούργια εκείνη τη στιγμή. Αν ο ασφαλισμένος δεν επιθυμεί την επιτόπου αντικατάσταση, μπορεί να κλείσει ραντεβού στο σπίτι, στη δουλειά του ή όπου αλλού τον διευκολύνει.

Αξίζει να επισημανθούν τα μοναδικά πλεονεκτήματα της επιτόπου αλλαγής μπαταρίας:

    • Διαγνωστικός έλεγχος για την κατάσταση της μπαταρίας από ηλεκτρολόγο μηχανικό
  • Αντικατάσταση της μπαταρίας επιτόπου ή αλλαγή σε μέρος και χρόνο που εξυπηρετεί τον πελάτη
  • Επώνυμες, καινούργιες μπαταρίες και σωστή τοποθέτηση σε πολύ καλή τιμή
  • Δύο χρόνια εγγύηση
  • Εξυπηρέτηση σε 30 λεπτά.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία της INTERAMERICAN και της Anytime, που κάνει την αλλαγή μπαταρίας ακόμα πιο εύκολη, γρήγορη και οικονομική, παρέχεται σε συνεργασία με τον autoduder σε αρκετές περιοχές της Αττικής (εκτός από ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές). 

Ο autoduder είναι η 1η πλατφόρμα στην Ελλάδα για το service αυτοκινήτου που αλλάζει τον τρόπο που μέχρι σήμερα γινόταν η επιλογή συνεργείου. Δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να κλείσουν online ραντεβού στο συνεργείο που επιθυμούν, συγκρίνοντας τιμές και αξιολογήσεις άλλων χρηστών, καθώς επίσης να χρησιμοποιήσουν σημαντικές υπηρεσίες, όπως είναι η επιτόπου αλλαγή μπαταρίας. Πρόκειται για μια συνεργασία που αποφέρει πολλαπλά οφέλη στους ασφαλισμένους, γιατί εξασφαλίζει ευκολότερες και ασφαλέστερες μετακινήσεις. 

Όπως επισημαίνει ο Πάνος Κούβαλης, επικεφαλής του τμήματος Mobility & Convenience της INTERAMERICAN: «Αναπτύσσουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας με νέες δυνατότητες που προσφέρουν προστιθέμενη αξία στην επιλογή των ασφαλισμένων μας. Στόχος μας είναι να δημιουργούμε συνεχώς μια σχέση ικανοποίησης και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, εμπλουτίζοντας την εμπειρία τους από τις υπηρεσίες μας και βελτιώνοντας την καθημερινότητά τους


Ροή ειδήσεων

Advertisement