Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μέγαρο, ενισχύσεις και μεταγωγές-Στο επίκεντρο της συνάντησης με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Μ. Καραμαλάκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνάντηση με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη είχε αντιπροσωπία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Χαράλαμπο Τσίτσικα και τον Γενικό Γραμματέα Μπαλάση Γεώργιο προχθές, στο Αρχηγείο.

Οι συνδικαλιστές ανέλυσαν εκτενώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί της Αχαΐας και κατέθεσαν συγκεκριμένες προτάσεις για την επίλυση τους και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. τους διαβεβαίωσε πως από την θέση του και σύμφωνα με τις αρμοδιότητές του θα είναι αρωγός στην επίλυση των προβλημάτων που εκτέθηκαν.

Ειδική μνεία έκαναν στις διακομιδές ψυχασθενών και οι μεταγωγές κρατουμένων, αλλά και στην ενίσχυση της Αχαΐας με προσωπικό δηλώνοντας ότι στο πλαίσιο του δυνατού η Αχαΐα θα ενισχύεται με προσωπικό όπως και γίνεται.
Αναφορικά με το κτηριακό ζήτημα παρουσίασε τις τελευταίες εξελίξεις για την κατασκευή του νέου Αστυνομικού Μεγάρου στο ΚΕΤχ, τις προμήθειες οχημάτων και ειδών εξοπλισμού όπως αλεξίσφαιρα γιλέκα όπου πολλά ήδη έχουν παραδοθεί σε υπηρεσίες.

Σε ό,τι αφορά στο «πάρεργο» των δικογράφων, προανήγγειλε την ηλεκτρονική επίδοση δικογράφων και λοιπών εγγράφων σε συνεργασία με το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής καθώς και την καθιέρωση ποινικής δίκης μέσω τηλεδιάσκεψης τα οποία αποτελούν πρωτοβουλίες του ιδίου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement