Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας θέλει να δείξει σφυγμό και να νικήσει σήμερα την ΑΕΚ

Δημοσιεύθηκε

στις

Να δείξει ότι ακόμη έχει σφυγμό έχει σαν στόχο ο Προμηθέας στον τέταρτο μικρό τελικό των πλέι-οφ της Basket League με αντίπαλο την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί απόψε  στο ΟΑΚΑ (20:00 ΕΡΤ-3).

Μπορεί ο «Δικέφαλος» να έχει πάρει προβάδισμα στην σειρά με 2-1 νίκες και να απέχει ένα ακόμη βήμα από την κατάκτηση της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα, όμως οι «Προμηθείς» θα τα δώσουν όλα για να ισοφαρίσουν τις αναμετρήσεις και να οδηγήσουν την σειρά σε πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι και πάλι στην Πάτρα, εκεί όπου θα κριθούν τα πάντα.

Το ευχάριστο για τον Προμηθέα είναι ότι επιστρέφει στα παρκέ ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία των δυο αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, όμως από την άλλη πλευρά αμφίβολοι είναι οι τραυματίες Τζέριαν Γκραντ, Κουίνσι Φορντ και ο Τζιάν Κλαβέλ. Παράλληλα, τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα και στον Μάκη Γιατρά, καθώς αν ο Προμηθέας ηττηθεί τότε αυτό θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι ως προπονητής της ομάδας. Σίγουρα ούτε ο ίδιος, ούτε και οι παίκτες του Προμηθέα επιθυμούν να τελειώσουν όλα την Τετάρτη και έχουν θέσει ως προσωπικό τους στοίχημα την κατάκτηση της 3ης θέσης για λόγους γοήτρου. Διαθέσιμοι λοιπόν θα είναι σίγουρα οι εξής: Λούντζης, Γιαννόπουλος, Χριστοδούλου, Γιάννης και Δημήτρης Αγραβάνης, Τζεράι Γκραντ, Αγκμπελίζ και οι μικροί Μπαζίνας, Βασιλείου, Κουρουπάκης και Τανούλης και την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί αν θα συμπεριληφθεί στην δωδεκάδα κάποιος ή κάποιοι από τους αμφίβολους. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο διεθνής Πέτρος Παπαπέτρου (Κεντρικής Μακεδονίας), ο διεθνής Νίκος Σώμος (Αττικής) και ο επίσης διεθνής Αλέξανδρος Ψαριανός (Αττικής).

Ροή ειδήσεων

Advertisement