Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Παραδειγματική τιμωρία του 75χρονου ζητούν οι κόρες του θύματος

Δημοσιεύθηκε

στις

«Θέλουμε δικαιοσύνη για τη μάνα μας. Είμαστε εδώ γιατί είμαστε η φωνή της μάνας μας. Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα όλα τα χρόνια. Η μάνα μου έφυγε άδικα…». Αυτά τα ήταν τα λόγια της μιας εκ των δυο θυγατέρων της 65χρονης γυναίκα, που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγο της την περασμένη Πέμπτη στην Αγία Βαρβάρα.

Σήμερα, οι δυο κόρες της άτυχης γυναίκας, όπως και ο αδελφός της προσήλθαν στο γραφείο του ανακριτή που ερευνά τη σχετική υπόθεση μαζί με τη δικηγόρο τους Γιάννα Παπαναγοπούλου, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του 75χρονου, ο οποίος μετά την απολογία του βρίσκεται στις φυλακές, ως προσωρινά κρατούμενος.

«Ήρθαμε εδώ να δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας εις βάρος του κυρίου κατηγορουμένου, να εισφέρουμε στοιχεία και μάρτυρες για λογαριασμό της οικογένειας των κοριτσιών του θύματος αλλά και του αδερφού της προκειμένου να υποστηριχθεί κατηγορία και να εισφέρουμε στοιχεία για την παραδειγματική τιμωρία του», ανέφερε σε δήλωσή της κυρία Παναγοπούλου κάνοντας λόγο για ανθρωποκτονία από πρόθεση αλλά και για προσχεδιασμένο έγκλημα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement