Connect with us

Αθλητισμός

Η Μαρία μπορεί, αλλά…

Published

on

Μάθε τα πάντα για τις Στοιχηματικές εταιρίες

Τέσσερις αθλήτριες που ίσως να μην περίμενε κανείς θα έχουμε στα ημιτελικά του γυναικείου ταμπλό στο φετινό Ρολάν Γκαρός και μια εξ’ αυτών θα είναι η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια έχει φτάσει το πικ της καριέρας της και σήμερα το απόγευμα θα παίξει κόντρα στην Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα για μια θέση στον πρώτο τελικό Γκραν Σλαμ Έλληνα ή Ελληνίδας παίκτριας τένις στην ιστορία.

Κρεϊτσίκοβα: Είναι από τις εκπλήξεις του τουρνουά, όμως όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο μας, η Τσέχα δεν είναι τυχαία αθλήτρια και έχει δείξει τα διαπιστευτήριά της καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά, αφήνοντας εκτός πολλές παίκτριες που θα μπορούσαν άνετα να είναι στον φετινό τελικό. Η αλήθεια είναι πως το στυλ παιχνιδιού της Σάκκαρη βολεύει την Κρεϊτσίκοβα, που έχει πάρει νίκες κόντρα σε παρόμοιες αντιπάλους. Οι δυο τους έχει παίξει μόλις μια φορά, με την Τσέχα να νικάει στο Ντουμπάι 2-0 σε σκληρή επιφάνεια.

Σάκκαρη: Ότι και να πούμε για την πορεία της Σάκκαρη τη φετινή χρονιά είναι λίγο. Πέραν του ότι έχει φτάσει στο καλύτερο σημείο της καριέρας της στην παγκόσμιο κατάταξη (στο 18 πριν το Ρολάν Γκαρός, στο 17 σίγουρα μετά, στο 9 αν πάρει το τρόπαιο), έχει παίξει εκπληκτικά στο Παρίσι, δικαιότατα βρίσκεται στα ημιτελικά, νίκησε… χαλαρά με 2-0 την περσινή νικήτρια Σβιόντεκ και πλέον οι μπουκ τη δίνουν σαν πρώτο φαβορί για νικήτρια! Φυσικά, αυτό μόνο εύκολο δεν είναι, με πρώτο εμπόδιο αυτό της Κρεϊτσίκοβα, μιας τενίστριας ικανότατης και πολύ δυναμικής. Μένει να δούμε αν η Μαρία θα συνεχίσει με το πόδι στο… γκάζι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δε το συζητούμε καν πως θέλουμε να περάσει η Σάκκαρη σε έναν τελικό που θα διαφημίσει ακόμα μια φορά τη χώρα μας. Όταν όμως μιλάμε για στοίχημα, το συναίσθημα πρέπει να μείνει στην άκρη. Η Κρεϊτσίκοβα έχει δείξει απίθανη σταθερότητα μέσα στο τουρνουά, έχει νικήσει αθλήτριες στο στυλ της Μαρίας και θα πάρουμε το +3.5 γκέιμς υπέρ της στο 1.72 του Stoiximan.

Όλα τα προγνωστικά στις νόμιμες στοιχηματικές με τον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement