Connect with us

Γυναίκα

Πεντικιούρ μέσα στη μόδα         

Published

on

 

 

Ήδη από τις αρχές Απριλίου, μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, τα νύχια των ποδιών σας δεν μένουν σχεδόν ποτέ άβαφα. Το ερώτημα που προκύπτει πάντα είναι τι χρώμα να βάψετε τα νύχια σας. Βασικό κριτήριο είναι το αν έχετε μαυρίσει ή όχι. Ωστόσο, πάντα έχετε στο μυαλό σας κλασικές αποχρώσεις, που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα και ταιριάζουν σε κάθε στιλ, ανεξάρτητα από ηλικία, χρώμα επιδερμίδας και στιλ παπουτσιών που επιλέγετε.

Κόκκινο βερνίκι: Είναι η πιο αριστοκρατική και σέξι επιλογή. Το κόκκινο βερνίκι στα κάτω άκρα είναι αναμφισβήτητα η πιο εντυπωσιακή επιλογή. Ιδανικό για επίσημες, χαλαρές εμφανίσεις, για την περίοδο των διακοπών αλλά και τις ημέρες που είστε στην πόλη και οι υποχρεώσεις «τρέχουν».

Σκούρο βερνίκι: Τα σκούρα βερνίκια στο πεντικιούρ είναι βασική, καλοκαιρινή επιλογή. Ιδιαίτερα με τα αρχαιοελληνικά σανδάλια που επιλέγετε τους περισσότερους μήνες ταιριάζουν απόλυτα, ενώ δίνουν ένα σύγχρονο, «ροκ» χαρακτήρα που απογειώνει το στιλ σας.

Ημιδιάφανο βερνίκι: Είναι η νέα προσθήκη στις τάσεις των χρωμάτων των νυχιών. Τα ημιδιάφανα βερνίκια είναι εδώ για να αντικαταστήσουν ακόμη και τα nude. Η συγκεκριμένη επιλογή είναι ιδανική για την περίοδο των διακοπών, καθώς αν χαλάσει έστω και μία γωνία δεν είναι τόσο ορατό και δεν φαίνεται άσχημο.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement