Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Ξεκινάει το καμπ του Παολίνο

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τίτλο «Μπες κι εσύ στο παιχνίδι! Βγες από το σπίτι και… παίξε μπάλα!» ξεκινάει το 6ο Campo Calcio Paolino. Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου «Βαρέθηκες όλη την ώρα σπίτι μετά από τόσους μήνες καραντίνα; Κάνε το βήμα! Σήκω από τον καναπέ κι έλα στην Παναχαϊκή!».

Ο υπεύθυνος προπονητής Νότης Παολίνο, κάτοχος διπλώματος UEFA B, μαζί με μια ομάδα επιστημόνων όπως γυμναστές, ψυχολόγοι και διατροφολόγοι θα βρίσκεται καθημερινά στην Αγυιά για να μάθει στους μικρούς αθλητές τα μυστικά της «στρογγυλής θεάς».

Καθημερινά από το πρωί μέχρι το μεσημέρι, από τις 14 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου με προπονήσεις, δώρα, events και καλεσμένους, που θα κάνουν το καλοκαίρι κάθε μικρού αθλητή – κάθε μικρής αθλήτριας μοναδικό. Κύριο μέλημα η διασκέδαση, η ψυχαγωγία και η βελτίωση των ποδοσφαιρικών ικανοτήτων κάθε παιδιού, το 6ο Campo Calcio Paolino σε συνεργασία με την Παναχαϊκή 2014 ανοίγει τις πύλες του γηπέδου 9×9 της Αγυιάς για ένα καλοκαίρι… γεμάτο μπάλα!

Φυσικά εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου και καθόλη τη διάρκεια του 6ου Campo Calcio Paolino θα τηρούνται απαραίτητα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ορίζει η πολιτεία όπως η χρήση μάσκας, η διενέργεια δειγματολειπτικών έλεγχων από το προσωπικό για την ανίχνευση του κορωνοϊού, απολυμαντικά σε όλους τους χώρους του γηπέδου, αποστάσεις κ.ά.

Οι καλεσμένοι και οι συμμετέχοντες πριν εισέρθουν στις εγκαταστάσεις θα έχουν υποβληθεί σε test για την ασφάλεια των παιδιών και του προσωπικού.


Ροή ειδήσεων

Advertisement