Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Γυναίκα

Οι πλεξίδες επιστρέφουν

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Οι πλεξίδες μαλλιών είναι πιο εύκολες από ό,τι πιστεύετε οι περισσότερες φίλες μας. Είναι ένα χτένισμα κλασικό, διαχρονικό, αγαπημένο των διάσημων, ιδανικό για καλοκαιρινές εμφανίσεις, για τις οποίες αναζητάτε ένα χαλαρό, ανάλαφρο στιλ. Για να μη χαθείτε στα εκατομμύρια βίντεο και στις άπειρες οδηγίες που υπάρχουν, επιλέξαμε για εσάς τρεις βασικές πλεξίδες και πώς θα τις δημιουργήσετε.

Η κλασική: Ξεμπερδεύετε τα μαλλιά σας με μια βούρτσα και, αν χρειάζεται, εφαρμόζετε μια μικρή ποσότητα λαδιού μαλλιών. Χωρίστε τα μαλλιά σε τρία ίσα τμήματα στον αυχένα του λαιμού. Κρατήστε το δεξί τμήμα στο δεξί χέρι και το αριστερό στο αριστερό χέρι. Ξεκινήστε το πλέξιμο διασχίζοντας το δεξί σκέλος πάνω από το κεντρικό, έτσι ώστε να κάθεται στη μέση. Το πρώην δεξί σκέλος γίνεται το κεντρικό και το πρώην κεντρικό έχει φόρα προς τα δεξιά. Πάρτε το αριστερό σκέλος και διασχίστε το στη μέση να γίνει το κεντρικό. Συνεχίστε φέρνοντας εναλλάξ το δεξί και το αριστερό τμήμα στο κέντρο. Στερεώστε την πλεξίδα με ελαστικό μαλλιών.

Ψαροκόκαλο (fishtail): Βουρτσίστε τα μαλλιά σας, αποφασίστε από ποια πλευρά θέλετε την πλεξίδα σας και, στη συνέχεια, χωρίστε τα σε δύο ομοιόμορφα τμήματα. Ξεκινήστε χωρίζοντας τα μαλλιά στη μέση. Πιάστε μία τούφα από την έξω πλευρά του δεξιού τμήματος και φέρτε τη προς την εσωτερική πλευρά του αριστερού. Επαναλάβετε από την άλλη πλευρά. Συνεχίστε μέχρι το τέλος της πλεξίδας σας. Τραβήξτε μικρά κομμάτια της πλεξίδας προς τα έξω να χαλαρώσουν και να δημιουργήσουν περισσότερη ένταση.

Ολλανδική (dutch): Διαχωρίστε τα μαλλιά σας σε τρία ομοιόμορφα τμήματα. Ξεκινήστε με τρεις τούφες από το κεντρικό τμήμα του κεφαλιού. Φέρτε μία τούφα από την αριστερή πλευρά κάτω από το κεντρικό κομμάτι -κάντε το ίδιο από την άλλη πλευρά. Ύστερα από 3-4 φορές, συνεχίστε και με τα υπόλοιπα μαλλιά. Σκεφτείτε το σαν μια αντίστροφη γαλλική πλεξίδα. Εάν περισσεύουν τούφες στο τέλος απλώς πιέστε τις προς τα πάνω και κρύψτε τις μέσα στα μαλλιά σας.

 

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement