Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δυτική Ελλάδα: Νέα ευρήματα για τους εμπλεκόμενους στις δολοφονίες της Ζακύνθου

Δημοσιεύθηκε

στις

Πλοκάμια» στην Ηλεία και μάλιστα αρκετά «μακριά», φαίνεται πως έχει η φερόμενη «Μαφία της Ζακύνθου». Συναγερμός από τα ευρήματα έχουν σημάνει σε ΓΑΔΑ και σε Ζάκυνθο.

Πρώτα στο σπίτι που βρίσκεται στο χωριό και έπειτα σε απομονωμένη αγροικία – αποθήκη που βρίσκεται έξω από το χωριό της Ηλείας.

Στη συγκεκριμένη αγροικία βρέθηκαν δύο καλάσνικοφ, σφαίρες για τα όπλα αυτά, αλλά και χρησιμοποιημένοι κάλυκες. Επίσης στον ίδιο χώρο βρέθηκε κρυμμένη μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που έχει κλαπεί από την Αθήνα.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Αρχές στην Ηλεία πριν λίγες ημέρες βρήκαν σε άλλο χώρο στο ίδιο χωριό, κρυμμένο ένα κλεμμένο αυτοκίνητο, επίσης, από την Αθήνα.

Με βάση τα ευρήματα οι αστυνομικοί προσπαθούν να κάνουν τους συσχετισμούς που θα τους οδηγήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα. Το βέβαιο είναι πως όπλα και κλεμμένα οχήματα δεν βρέθηκαν τυχαία στην Ηλεία.

Τα αποτελέσματα των ερευνών, η βαλλιστική εξέταση, τα αποτελέσματα από τα δείγματα DNA που έχουν εντοπιστεί και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές και συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό περισσότερων, αναμένεται να δώσουν απαντήσεις.

Υπάρχει όμως η εκτίμηση – και πέρα από τα όπλα οδηγεί σε αυτή και τα δύο κλεμμένα οχήματα – πως οι δράστες που έκρυψαν στο χωριό αυτό του Πύργου τα παραπάνω, ετοιμάζονταν για κάποιο χτύπημα στην περιοχή. Και αυτό έχει μπει στο μυαλό των αστυνομικών για να εντοπίσουν πιθανούς στόχους στην περιοχή.

www.ilialive.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement