Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Βόλεϊ

Ηλ. Πατρινός: “Αισθάνομαι πως έχω αφήσει κάτι στη μέση”

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην τελική ευθεία έχουν μπει σιγά σιγά οι μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων της Ολυμπιάδας και του Κόροιβου Αμαλιάδας που θα αγωνιστούν στην Α2 Εθνική βόλεϊ ανδρών τη νέα περίοδο με στόχο να πρωταγωνιστήσουν.

Ακόμα βέβαια η ΕΟΠΕ δεν έχει ανακοινώσει πώς ακριβώς θα χωριστούν οι όμιλοι στην Α2 Εθνική και πόσοι θα ανεβαίνουν-υποβιβάζονται, όμως οι δύο ομάδες με τις κινήσεις που έχουν κάνει μέχρι στιγμής δείχνουν πως θέλουν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από τον στόχο της παραμονής.
Η «Γ» μίλησε με τον πασαδόρο της Ολυμπιάδας Ηλία Πατρινό o οποίος  τόνισε: “Συμφώνησα με συνοπτικές διαδικασίες για την επόμενη χρονιά με την Ολυμπιάδα, καθώς αισθάνομαι πως έχω αφήσει στη μέση μια μεγάλη προσπάθεια που ξεκινήσαμε το περασμένο καλοκαίρι στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, αλλά δυστυχώς μας πρόλαβαν οι εξελίξεις με τον κοωονοϊό. Πιστεύω πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί και εύχομαι σε όλους καλή σεζόν με υγεία και να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί χωρίς αναγκαστικές διακοπές».

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement