Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Η Θύελλα δεν κατάφερε να παραμείνει σε ένα πρωτάθλημα παρωδία

Δημοσιεύθηκε

στις

Δεν είναι κάτι άγνωστο, όλοι γνώριζαν ότι η Θύελλα Πατρών ακόμα και να κέρδιζε την Ζάκυνθο στο εξ αναβολής παιχνίδι του 9ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής δεν θα τα κατάφερνε να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία.

Το συγκρότημα του Σάκη Πεφάνη παρόλα αυτά κόντρα στην ομάδα της Ζακύνθου που αναζητά την άνοδο έδωσε έναν όμορφο αγώνα έχοντας πάθος και θέληση για τη νίκη ωστόσο στο 96΄ της συνάντησης δέχτηκε το τρίτο γκολ με αποτέλεσμα και μαθηματικά να υποβιβαστεί.

ΔΕΚΑΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ  

Απίστευτα είναι τα στατιστικά στοιχεία της Θύελλας που αναφέρουν ότι μέσα στην έδρα της έχει να κερδίσει από της 9 Φεβρουαρίου του 2020. Δηλαδή 16 μήνες χωρίς νίκη στο γήπεδό της και τελευταία φορά ήταν που είχε επικρατήσει με 1-0 του Διαγόρα.

Το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής πολλές φορές το αναφέρουμε ως παρωδία και αυτό αποτυπώνεται με την Θύελλα να έχει μείνει χωρίς δράσει αλλά και με ελάχιστες προπονήσεις λόγο covid για 27 ολόκληρες ημέρες. Δηλαδή από τις 15 Μαΐου και καλείται μαζί με το παιχνίδι που έδωσε το Σάββατο να παίξει σε διάστημα 12 ημερών τέσσερα ματς.

Αύριο ταξιδεύει στην Γαστούνη για να δώσει το δεύτερο εξ αναβολής ματς με τον τοπικό Αίαντα, το  Σάββατο δίνει ένα ακόμα εκτός έδρας ματς με τον Εθνικό Σκουλικάδων και την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται το Τσιλιβί.

Ένα άλλο στατιστικό στοιχείο της Θύελλας δείχνει ότι ως γηπεδούχος έχει μηδέν νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες (0-2-4). Μετράει δύο ισοπαλίες με τον ΠΑΟ Βάρδας και τον Πάμισο στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

 

 Αρκετοί προπονητές στην κερκίδα

Αρκετοί ήταν οι προπονητές και οι παράγοντες που βρέθηκαν στο γήπεδο «Φ. Αραβαντινός» όπου και παρακολούθησαν την αναμέτρηση της Θύελλας Πατρών με την  Ζάκυνθο.

Στην φωτό διακρίνεται το μέλος της ΕΠΣ Αχαΐας, Δημήτρης Μπαλαφούτης παρέα με τον προπονητή του Παναιγιαλείου Μίλτο Γκόφα. Επίσης, βρέθηκε ο τεχνικός του Πάμισου Γιώργος Καλόμαλος ο οποίος «κατασκόπευσε» την ομάδα της Ζακύνθου την οποία θα έχει ως προσεχή αντίπαλο. Στις κερκίδες βρέθηκε και ο πρώην τεχνικός του ΑΟ Τσιλιβί, Χάρης Ράντος ο προπονητής του Διαγόρα Ανδρέας Ζήκος, ο άνθρωπος που στηρίζει οικονομικά την ομάδα των Βραχνεΐκων Περικλής Παπαδόπουλος κ.ά.

 

Και οι φίλαθλοι της Ζακύνθου

Η Ζάκυνθος διεκδικεί το πρωτάθλημα στον 9ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και το παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο για την ομάδα του νησιού ήταν κομβικό. Μετρημένοι στα δέκα δάχτυλα οι φίλαθλοι της ομάδας της Ζακύνθου βρέθηκαν  στο «Φ. Αραβαντινός» έτσι ώστε να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

 

 ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΑΙΑΝΤΑ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ

Η Θύελλα Πατρών αύριο θα δώσει το δεύτερο και τελευταίο εξ αναβολής παιχνίδι εκτός έδρας με τον Αίαντα Γαστούνης. Η ομάδα της Αχαΐας πλέον μπορεί να γίνει και ο ρυθμιστής αφού πλέον θα αγωνίζεται χωρίς άγχος. Φυσικά οι γαλάζιοι θα παίξουν όλα τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι τέλους ωστόσο ο Αίαντας αναζητά πάση θυσία τη νίκη αφού βρίσκεται μια ανάσα πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού έχοντας 13 πόντους όσους και η Αχαϊκή που βρίσκεται κάτω από αυτή.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ “Γ”

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement