Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Πάτρα: Συγκίνηση για την Ευαγγελία Κόκκαλη-Κηδεύεται σήμερα η καθηγήτρια Θεολογίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα προκάλεσε η αναγγελία του θανάτου της καθηγήτριας Θεολογίας Ευαγγελίας Κόκκαλη, σε ηλικία 59 ετών.

Η αξιαγάπητη εκπαιδευτικός άφησε την τελευταία της πνοή μετά από ολιγοήμερη μάχη που έδωσε για τη ζωή της, καθώς την 1η Ιουνίου υπέστη ανεύρυσμα, νοσηλεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» και απεβίωσε προχθές από εγκεφαλική αιμορραγία.

Η Ευαγγελία Κόκκαλη ήταν εν ενεργεία εκπαιδευτικός, Θεολόγος και υπηρετούσε επί σειρά ετών στο Γυμνάσιο – Λύκειο Φαρρών και στο Γυμνάσιο Μαζαρακίου.

Είχε άριστη σχέση με τους συναδέλφους της αλλά κυρίαρχα με τους μαθητές της, τους οποίους λάτρευε αλλά και αυτοί την υπεραγαπούσαν. Όσοι τη γνώριζαν κάνουν λόγο για μια εκπαιδευτικό – υπόδειγμα, αξιοπρεπής, ευγενική, συνεπής, με ήθος και αξίες, ενώ δεν περιορίστηκε μόνο στην διδασκαλία του μαθήματός της αλλά τους δίδαξε αρχές και αξίες, πολύτιμα εφόδια για όλη τη ζωή τους.

Η ίδια άλλωστε ήταν προοδευτικός άνθρωπος, μια γυναίκα με αξιοπρέπεια, ήθος και αξίες.
Ήταν παντρεμένη με τον πυρονόμο Δημήτρη Παρασκευόπουλο με τον οποίο δημιούργησαν μια όμορφη οικογένεια. Απέκτησαν δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο (πτυχιόχο Πολιτικών Επιστημών και με μεταπτυχιακό Δημόσιας Διοίκησης) και τη Φωτεινή (πτυχιούχος Κοινωνιολογίας της Παντείου), οι οποίοι μαζί με συγγενείς, συναδέλφους και φίλους, θα την αποχαιρετίσουν στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής Πατρών.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Α΄ ΕΛΜΕ ΑΧΑΪΑΣ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας Σπύρος Ψαρράς, αναφέροντας τα εξής: «Το Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας για την απώλεια της συναδέλφου Ευαγγελίας Κόκκαλη, εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της απελθούσας. Στην μνήμη της, αντί στεφάνου, θα κατατεθεί χρηματικό ποσό σε ίδρυμα της περιοχής μας».

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ

Ο Σύλλογος καθηγητών του Γυμνασίου-Λ.Τ. Φαρών εκφράζει τη βαθιά λύπη του για την ξαφνική απώλεια της εκπαιδευτικού Ευαγγελίας Κόκκαλη και εκ μέρους της σχολικής κοινότητας απευθύνουν θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της. «Σε ένδειξη πένθους και ελάχιστης απόδοσης τιμής αποφάσισε να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία δι’ αντιπροσώπων, τηρώντας το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη της και να προσφέρει χρηματικό ποσό σε ίδρυμα της πόλης μας», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους.

«ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ»: «Η αδόκητη απώλεια μας συγκλόνισε»

Η εκλιπούσα ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας βόλεϊ της Πάτρας «ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ» και ο ξαφνικός θάνατός της προκάλεσε βαρύ πένθος στα μέλη του.
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣ ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ πενθεί κι εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την αιφνίδια απώλεια της Ευαγγελία Κόκκαλη, μέλους του Διοικητικού μας Συμβουλίου και εκ των ιδρυτικών μελών του Συλλόγου. Η Ευαγγελία Κόκκαλη καλοπροαίρετη, συνθετική και φιλοπρόοδη αποτέλεσε ισχυρό στήριγμα για τον Σύλλογό μας, στηρίζοντας τις αποφάσεις και συμμετέχοντας ενεργά στις δράσεις μας. Εξαιρετικός συνεργάτης, πολύτιμος συμπαραστάτης, εκλεκτός άνθρωπος, η πρόωρη και αδόκητη απώλειά της μας συγκλόνισε. Υπηρέτησε και τίμησε τον χώρο της εκπαίδευσης απ’ όπου κι αν πέρασε ως θεολόγος. Στον πολυαγαπημένο της σύζυγο Δημήτρη Παρασκευόπουλο και τα λατρεμένα της παιδιά Κωνσταντίνο και Φωτεινή καταθέτουμε την ειλικρινή μας αγάπη, εκφράζουμε βαθιά συλλυπητήρια και τους ευχόμαστε ολόψυχα την από Θεού παρηγοριά. Αιωνία της η μνήμη».


Ροή ειδήσεων

Advertisement