Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Στοίχημα: Ποιοτικότερο σύνολο η Πολωνία

Δημοσιεύθηκε

στις

Μάθετε τα πάντα για το 365 bonus

Είναι απόλαυση καθημερινά να έχουμε την άνεση να μιλήσουμε, να σχολιάσουμε και να παρακολουθήσουμε ποδόσφαιρο από τους κορυφαίους της Ευρώπης και για ένα μήνα ακόμα, σχεδόν καθημερινά, θα έχουμε αυτή την τύχη. Συνέχεια σήμερα στα ματς, με τον 5ο όμιλο να έχει τη… μερίδα του λέοντος.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε το παιχνίδι που θα γίνει στην Αγία Πετρούπολη, εκεί όπου Πολωνία και Σλοβακία θα ψάξουν τους πρώτους πόντους τους.

Πολωνία: Με φιλοδοξίες και όνειρα για κάτι πολύ καλό, η Πολωνία μπαίνει στη μάχη του Γιούρο απέναντι στη Σλοβακία. Η ομάδα του Πάουλο Σόουζα είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, θα έχει φυσικά στη σύνθεσή της στον αρχισκόρερ Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ενώ το καλό είναι πως τα 2 από τα 3 ματς θα τα παίξει σχετικά κοντά στη χώρα, δίνοντας την ευκαιρία σε αρκετό κόσμο να βρεθεί δίπλα της. Η πρεμιέρα είναι πολύ σημαντική, καθώς με νίκη αφήνει λογικά πίσω της την Σλοβακία και θα ψάξει μετά κόντρα σε Σουηδία ή Ισπανία ακόμα ένα αποτέλεσμα που θα της δώσει τουλάχιστον τη 2η θέση και την απευθείας πρόκριση στους «16».

Σλοβακία: Η παρουσία της και μόνο στα τελικά είναι μια μεγάλη επιτυχία για την Σλοβακία. Είναι ίσως το τελευταίο μεγάλο τουρνουά σημαντικών παικτών στην ιστορία της χώρας (πχ Χάμσικ, Κούτσκα, Χούμποτσαν, Βάις) και είναι δεδομένο πως θα τα δώσουν όλα για το καλύτερο δυνατό. Ο όμιλος είναι πολύ δύσκολος για την ομάδα από την κεντρική Ευρώπη, καθώς για να προκριθεί στα νοκ-άουτ πρέπει να αφήσει εκτός τουλάχιστον μια εκ των Ισπανίας, Πολωνίας ή Σουηδίας, συγκροτήματα αρκετά πιο έμπειρα από αυτούς στις τοπ διοργανώσεις. Ο Στέφαν Τάρκοβιτς ανέλαβε τις τύχες της ομάδας από πέρσι και έχει κατέχει ένα καλό ρεκόρ σαν πρώτος προπονητής.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δε θα είναι εύκολο παιχνίδι για καμία από τις δυο ομάδες, όμως είναι ξεκάθαρο πως οι Πολωνοί είναι πιο έμπειροι και πιο ικανοί, ειδικά από τη μέση και μπροστά. Θα πάρουμε τον άσο στο 1.88 της Novibet.

Ροή ειδήσεων

Advertisement