Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Καμένα Βούρλα: 24χρονος βίασε 11χρονη μέσα σε ασανσέρ

Δημοσιεύθηκε

στις

Όσο πλησιάζει η ερχόμενη Τετάρτη που θα απολογηθεί στην ανακρίτρια Λαμίας ο 24χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό ενός 11χρονου κοριτσιού στον Άγιο Κωνσταντίνο του Δήμου Καμένων Βούρλων, τόσο έρχονται στο φως νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις!

Σύμφωνα με την καταγγελία των γονέων του ανήλικου κοριτσιού, ο νεαρός κατάφερε να εγκλωβίσει το ανήλικο κορίτσι στο ασανσέρ ενός κτιρίου και να το βιάσει, χωρίς κανείς από τους ενοίκους να αντιληφθεί το παραμικρό! Ο 24χρονος, που είναι κάτοικος της περιοχής, φέρεται ότι αντάλλασσε μηνύματα μέσω Instagram με την 11χρονη, αλλά όχι μόνο με αυτήν!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας έχουν κατασχέσει το κινητό του και τον υπολογιστή του για να τα ελέγξουν εξονυχιστικά, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη διαπιστώσει ότι συνομιλούσε με μηνύματα και με άλλα κορίτσια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όσα ταυτοποιήθηκαν, καλούνται να καταθέσουν στο πλαίσιο της προανάκρισης, η οποία διεξάγεται κάτω από απόλυτη μυστικότητα.

Ο 24χρονος, που θα παραμείνει στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας ώσπου να απολογηθεί, είχε συλληφθεί το απόγευμα της Πέμπτης

μετά την καταγγελία των γονέων της 11χρονης και είχε προσαχθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας την Παρασκευή, χωρίς ανακοινωθεί το παραμικρό, λόγω της ιδιαιτερότητας της υπόθεσης και για να μην υπάρξουν προπηλακισμοί. Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 12 ετών.


Ροή ειδήσεων

Advertisement