Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Θλίψη στον επιχειρηματικό κόσμο της Αχαΐας για το θάνατο του Κ. Τομαρά(Τσάμη)

Δημοσιεύθηκε

στις

Συγκίνηση προκάλεσε στον επιχειρηματικό κόσμο της Αχαΐας, η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Κωνσταντίνου Τομαρά(Τσάμη).

Δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στο χώρο της τυροκομίας.  από το 1977 έως και σήμερα καθώς και στην εμπορία και τυποποίηση ζωοτροφών. Ιδρυτής της γνωστής εταιρείας “Ερύμανθος”, την οποία συνεχίζουν οι γιοί του Θεόδωρος και Γιάννης.

Καταγόμενος από τη Δροσιά Τριταίας, είχε αναπτύξει έντονη κοινωνική και πολιτική, όντας εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Θεόδωρου Μπαρή, ενώ μέχρι και τον Απρίλιο του 2021 που υπέβαλλε την παραίτησή του, διετέλεσε αντίδημαρχος Τριταίας.

 

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Νεκρό δελφίνι στην Πλαζ

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα νεαρό μικρό δελφίνι ανέσυραν οι ναυαγοσώστες στην περιοχή της πλαζ.

Το άτυχο θηλαστικό εντοπίστηκε λίγο πριν από τις 12 μ. να επιπλέει ακίνητο.
Οι δύο ναυαγοσώστες υπηρεσίας το μετέφεραν αρχικά στα ρηχά όπου διαπιστώθηκε πως είναι νεκρό και στη συνέχεια το ανέσυραν στην ακτή.
Σύμφωνα με τις διατάξεις κλήθηκε η αρμόδια υπηρεσία του λιμενικού σώματος η οποία και προέβη σε αυτοψία κ καταμέτρηση του ζώου.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Επιστολή Ρώρου για την Κωνσταντινουπόλεως-Καταγγελίες για κατασκευαστικά λάθη

Δημοσιεύθηκε

στις

Επιστολή στη δημοτική Αρχή σχετικά με τις καταγγελίες πολιτών για κατασκευαστικά λάθη στην ανάπλαση της Κωνσταντινουπόλεως απέστειλε ο επικεφαλής της «Ώρα Πατρών», Γιώργος Ρώρος, αναφέροντας πως «αυτό το διάστημα πραγματοποιείται η ανάπλαση της οδού Κωνσταντινουπόλεως.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 1.823.632,82 ευρώ χρηματοδοτούμενο από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) το οποίο με επιμονή ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών διεκδίκησε και έφερε στην πόλη. Όπως καταγγέλθηκε από συμπολίτη μας στην ανάπλαση της οδού Κωνσταντινουπόλεως παρουσιάζονται κατασκευαστικά λάθη. Συγκεκριμένα ο οδηγός όδευσης τυφλών οφείλει να είναι σε διαφορετική απόχρωση από το υπόλοιπο δάπεδο σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση 52907/2009 – ΦΕΚ 2621/Β/31-12-2009. Ορίζεται δε ο οδηγός όδευσης τυφλών να κατασκευάζεται με πλάτος 0,30μ έως 0,60μ εντός της ελεύθερης ζώνης όδευσης πεζών και στις ειδικές θέσεις που αναφέρονται κατωτέρω, συνίσταται δε από λωρίδες επίστρωσης, διαφορετικής υφής και χρώματος από το υπόλοιπο δάπεδο της ζώνης. Δυστυχώς και ο οδηγός όδευσης τυφλών και το δάπεδο είναι σε ίδια απόχρωση γκρι, χωρίς να διαφέρουν. Παρακαλούμε όπως άμεσα ερευνήστε το θέμα και προχωρήσετε σε άμεση αντικατάσταση των πλακών του πεζοδρομίου όσο ακόμα το έργο βρίσκεται υπό εξέλιξη».

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μεγάλη πυρκαγιά στην Άνω Ζήρια-Στη μάχη και και το Beriev-200

Δημοσιεύθηκε

στις

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι στην Άνω Ζήρια Αχαΐας.

GOODYS

Στο σημείο βρίσκονται πυροσβεστικά οχήματα, τα οποία και επιχειρούν την κατάσβεσή της.

Έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις, με την φωτιά να καίει αγροτοδασική έκταση.

Στη μάχη της κατάσβεσης έχουν ριχτεί 49 πυροσβέστες με  3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 14 οχήματα. Παράλληλα από αέρος συνδράμουν ένα ελικόπτερο, τέσσερα αεροσκάφη και το Beriev – 200

Περισσότερα
GOODYS
ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα