Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Ο Αίας Γαστούνης “καθάρισε” τη Θύελλα από το ημίχρονο-Ήττα με 4-3 για τους κυανόλευκους

Δημοσιεύθηκε

στις

Δεν τα κατάφερε ούτε στην Γαστούνη η Θύελλα Πατρών που στο εξ αναβολής παιχνίδι του 9ου ομίλου της Γ’ Εθνικής γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 4-3 από τον τοπικό Αίαντα.

Η ομάδα του Θόδωρου Ανδριόπουλου «καιγόταν» για τους βαθμούς της νίκης έτσι ώστε να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανοίξει νωρίς το σκορ μόλις στο 6’ της συνάντησης με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος τον Κολούρη.
Η Θύελλα προσπάθησε να αντιδράσει και στο 14’ μετά από σέντρα του Ν. Κωνσταντινίδη, το πλασέ του Σκουμή, απέκρουσε σε κόρνερ ο Αντωνόπουλος.
Στο 23’ ο Παναγόπουλος σημάδεψε το δοκάρι του Κοντογιώργη για να κάνει το 2-0 στο 30’ ο Βλαχόπουλος. Οχτώ λεπτά αργότερα με κοντινό πλασέ ο Βέρρας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας σε 2-1.
Λίγον πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στ’ αποδυτήρια ο Αίαντας κερδίζει πέναλτι με τον Βασιλακόπουλος το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κολούρης κάνοντας το 3-1.
Στην επανάληψη ο Αίαντας σημείωσε ένα ακόμα γκολ και συγκεκριμένα στο 64’ της συνάντησης με τον Βασιλακόπουλος (4-1).
Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της Θύελλας να κερδίσει πέναλτι με τον Ντίνο το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Αγουρίδης (4-2). Το τελικό 4-3 πέτυχε και πάλι ο Αγορύριδης από τα 11 βήματα με τον Αίαντα να παίρνει μεγάλη νίκη και να αφήνει πίσω την ομάδα της Αχαϊκής όπου ισοβαθμούσαν με 13 βαθμούς.

ΑΙΑΣ: Αντωνόπουλος, Παρασκευόπουλος, Βασιλικόπουλος, Δούλος, Βατσής, Τσακοπιάκος, Σταθάτος, Βλαχόπουλος (46′ Γεωργιόπουλος), Κουλούρης (80′ Χριστοφοράτος), Γκρίλλας, Κάρδαρης (68′ Βράπι).

ΘΥΕΛΛΑ: Κοντογιώργης, Ν. Κωνσταντινίδης, Σμπόρας, Μανθόπουλος (80′ Κ. Κωνσταντινίδης), Κατριβέσης, Αγουρίδης, Σκούμης, Παναγόπουλος, Βέρρας, Κουτσαντώνης, Ντίνος (78′ Σκόνδρας).


Ροή ειδήσεων

Advertisement