Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Ινδία: Πέθανε ο άνδρας με τη μεγαλύτερη οικογένεια στον κόσμο

Δημοσιεύθηκε

στις

«Έφυγε» από τη ζωή στα 76 του χρόνια ο επικεφαλής της μεγαλύτερης οικογένειας στον κόσμο στην πολιτεία της Ινδίας, Mizoram.

Ο θάνατος του Ziona Chana οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Άφησε πίσω τους 39 συζύγους, 94 παιδιά και 33 εγγόνια. Την είδηση ανακοίνωσε στο Twitter ο επικεφαλής της πολιτείας, Zoramthanga, ο οποίος έδωσε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια.

«Οι τουρίστες επισκέπτονταν το χωριό μας (Baktawng Tlangnuam) χάρη στη μεγάλη οικογένειά του» έγραψε μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάσταση της υγείας του 76χρονου επιδεινώθηκε ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στο χωριό. Εισήχθη στο νοσοκομείο το απόγευμα της περασμένης Κυριακής αλλά ήταν αργά.

Τουριστικό αξιοθέατο το σπίτι της οικογένειας
Τουρίστες έφταναν στο χωριό για να δουν από κοντά το τετραώροφο σπίτι της οικογένειας με τα 100 δωμάτια. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, όλες οι γυναίκες του μοιράζονταν έναν κοιτώνα κοντά στην ιδιωτική κρεβατοκάμαρα του Chana.

Η οικογένεια ανήκει στη χριστιανική αίρεση «Chana Pawl», η οποία επιτρέπει την πολυγαμία για τους άνδρες. Μετρά περίπου 2.000 οπαδούς, οι οποίοι μένουν στην ίδια περιοχή με την οικογένεια και ιδρύθηκε από τον παππού του Chana το 1942.

www.star.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement