Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Πολύ δύσκολα ο Διαμαντάκος στην αυριανή μάχη του Απόλλωνα στο Μαρούσι

Δημοσιεύθηκε

στις

Πολύ δύσκολο θεωρείται στην ομάδα του Απόλλωνα να δώσει το «παρών», στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με το Μαρούσι για την 5η αγωνιστική του Β΄Γύρου της Α2 Εθνικής, ο Γιώργος Διαμαντάκος.

Ο υψηλόσωμος σέντερ που ένιωσε ενοχλήσεις λίγο πριν από το τζάμπολ του νικηφόρου αγώνα στην Νέα Ερυθραία και προληπτικά δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Νίκο Βετούλα. Χθες υποβλήθηκε σε μαγνητική και αναμένονται τα αποτελέσματα. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες ανεξάρτητα των απαντήσεων θα προφυλαχτεί στο αυριανό παιχνίδι στο κλειστό του Αγίου Θωμά, ώστε να μπορέσει να δώσει το «παρών» στο επίσης εκτός έδρας σαββατιάτικο παιχνίδι στην Καρδίτσα με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα.
Οι υπόλοιποι επανήλθαν κανονικά χθες το γήπεδο με στόχο να παρουσιασθούν όσο γίνεται πιο αποφασιστικοί στο αυριανό παιχνίδι απέναντι στους γηπεδούχους που στηρίζονται στην αποτελεσματική τους περιφέρεια όπου δεσπόζει ο διαχρονικός, Γιάννης Γκαγκαλούδης ενώ σύνθετο ρόλο χειριστή αλλά και εκτελεστή έχει ο Στασινός ο οποίος επίσης χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Ροή ειδήσεων

Advertisement