Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Χρήστος Μάστορας: Το γράμμα του στη βαφτιστήρα του Σοφία – Οι ευχές της Ρίτα Γούιλσον

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Χρήστος Μάστορας βάφτισε τη μια από τις δύο κόρες του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης που είναι πολύ τρυφερός νονός θέλησε να στείλει ένα γράμμα στη βαφτιστήρα του Σοφία.

Γράφει λοιπόν στο γράμμα του:

«Αγαπημένη μου Σοφία , σου γράφω αυτό το γράμμα δύο μέρες μετά την βάφτιση σου. Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που με αγάπησες και με άφησες να γίνω ο νονός σου. Είναι η πρώτη φορά που γίνομαι πνευματικός πατέρας και είχα τρομερή συγκίνηση και μεγάλο άγχος… Όταν θα διαβάζεις αυτό το γράμμα, θέλω να ξέρεις ότι έχεις δύο υπέροχους γονείς που αγαπώ και θαυμάζω, οι οποίοι είμαι σίγουρος πως θα σε μεγαλώσουν με πολλή αγάπη. Θέλω να ξέρεις επίσης ότι θα είμαι πάντα δίπλα σου, στα εύκολα και στα δύσκολα, στα δυσάρεστα και στα ευχάριστα, στις επιτυχίες και στις αποτυχίες, στις ευκολίες και στα εμπόδια που θα συναντήσεις σε όλη σου τη ζωή.
Δεν θα είμαι εδώ μόνο για τα δώρα των Χριστουγέννων των γενεθλίων και την λαμπάδα του Πάσχα.
Θα είμαι πάντα εδώ για ό,τι χρειαστείς.
Να γίνεις ένα σπουδαίο κορίτσι, ένας καλός και χρήσιμος άνθρωπος στην κοινωνία όπως είναι και οι δύο σου γονείς.
Σε φιλώ και σ´αγαπώ πολύ
ο νονός σου

Y.Γ ξέρω πως στο τεράστιο κεφάλι μου το καπέλο σου δείχνει τουλάχιστον αστείο αλλά πως να αντισταθώ στο cuteness του…❤️😁».

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Χρήστος Μάστορας δέχτηκε εκατοντάδες ευχές από τους διαδικτυακούς του φίλους. Ανάμεσα σε όσους του ευχήθηκαν να είναι πάντα άξιος ήταν και η Ρίτα Γούιλσον, η σύζυγος του Τομ Χανκς.

 

protothema.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement