Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ευθύς, δυναμικός και δραστήριος-Θλίψη στον Δήμο Ερυμάνθου από τον θάνατο του Κώστα Τομαρά (Τσάμη)

Δημοσιεύθηκε

στις

Συγκίνηση στον Δήμο Ερυμάνθου και ιδιαίτερα, στην Δ.Ε. Τριταίας προκάλεσε η είδηση του θανάτου του δημοτικού συμβούλου, πρώην αντιδημάρχου, Κωνσταντίνου Τομαρά (Τσάμη), ο οποίος «έφυγε» μετά από σύντομη περιπέτεια με την υγεία του.

Ο εκλιπών γεννήθηκε στην Δροσιά Τριταίας και ήταν ιδρυτής της γνωστής τυροκομικής μονάδας «Φέτα Ερυμάνθου», την οποία δημιούργησε το 1978 και χάρη στην ενασχόληση και των δυο του γιων, Θεόδωρου και Γιάννη σήμερα αποτελεί πρότυπο, έχοντας σημαντικές διακρίσεις και πιστοποιήσεις για την ποιότητα των προϊόντων που παράγει.

Ο Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θεόδωρος Μπαρής και το Δημοτικό Συμβούλιο με αφορμή το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του δημοτικού συμβούλου Ερυμάνθου και πρώην αντιδημάρχου, Κωνσταντίνου Τομαρά (Τσάμη) εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος «ο Κώστας με τίμησε με την εμπιστοσύνη και την συνεργασία του για πολλά χρόνια, ως ενεργό μέλος της δημοτικής μας παράταξης «Συνεργασία για τον Ερύμανθο». Γέννημα θρέμμα της ιστορικής γης της Τριταίας, αγάπησε τον τόπο του και αγωνίστηκε με ανιδιοτέλεια για το καλό των συνδημοτών του με όλες τις δυνάμεις του, υπηρετώντας πιστά τις αρχές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Άνθρωπος διορατικός, ευθύς και δραστήριος κατάφερε να δημιουργήσει μία επιτυχημένη επιχείρηση, αποτελώντας παράδειγμα για όλους όσοι επιλέγουν να μείνουν στον τόπο τους, μετατρέποντας τις δυσκολίες σε ευκαιρίες. Άξιος οικογενειάρχης, είχε την χαρά να δει τα παιδιά του να αποκαθίστανται επαγγελματικά και κοινωνικά. Θα μας λείψει η ειλικρίνεια και η δυναμικότητα του χαρακτήρα του. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην σύζυγο και στους αγαπημένους του γιους. Φίλε Κώστα, καλό ταξίδι».
Εξ άλλου σχετικό ψήφισμα εξέδωσε και το Δημοτικό Συμβούλιο Ερυμάνθου, το οποίο συνήλθε εκτάκτως μετά το άγγελμα του θανάτου του Κωνσταντίνου Τομαρά (Τσάμη), αποφασίζοντας μεταξύ άλλων να κατατεθεί στεφάνι σε ελάχιστη ένδειξη σεβασμού και τιμής στην μνήμη του, αλλά να παραστεί αντιπροσωπεία στην εξόδιο ακολουθία.
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ «ΑΝΤΙΟ»
Η σύζυγός του, Κατερίνα και τα παιδιά του, Θεόδωρος και Γιώτα και Γιάννης, οι εγγονές του, Κατερίνα και Μαρία, τα αδέλφια του, συγγενείς και φίλοι θα τον αποχαιρετίσουν σήμερα στις 4 το απόγευμα από τον ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Μυλωνεΐκων Ερυμάνθου.
Η «Γ» εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.


Ροή ειδήσεων

Advertisement